Σε παλαιότερο κείμενο, είχαμε αναφερθεί σχετικά με την λεύκανση των δοντιών που λειτουργούν εξαιρετικά αποτελεσματικά. Τώρα όμως σας έχουμε τρεις πολύ γρήγορους φυσικούς τρόπους, για να αποκτήσεις λευκά δόντια σε μικρό χρονικό διάστημα.

Επειδή λοιπόν οι οδοντίατροι κοστίζουν μια περιουσία, προτίμησε τους παρακάτω τρόπους αν θες να αλλάξεις το χαμόγελο σου και να μην νιώθεις άσχημα για τα δόντια σου.

2yjsqow

#1. Φράουλες

Έρχεται και η εποχή τους όποτε όλα γίνονται πιο εύκολα. Οι φράουλες περιέχουν βιταμίνη C που βοηθούν στην λεύκανση των δοντιών. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πολτοποιήσεις τις φράουλες και να απλώσεις το μείγμα στην οδοντόβουρτσα. Κάνεις την διαδικασία όπως και με την κανονική οδοντόκρεμα, και το αφήνεις για 4 λεπτά να δράσει. Στη συνέχεια, τα βουρτσίζεις με κανονική οδοντόκρεμα και ξεπλένεις με νερό.

#2. Με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Δεν μπορεί να μην έχεις διαβάσει ή ακούσει ότι η μαγειρική σόδα βοηθάει σε πολλά. Ακόμα και στην λεύκανση των δοντιών σε συνδυασμό όμως με το λεμόνι. Τα αναμειγνύεις και το μείγμα που θα προκύψει, το περνάς από τα δόντια και το αφήνεις για 45 δευτερόλεπτα και ξεπλένεις καλα.

#3. Ενεργός άνθρακας

Κι όμως ο ενεργός άνθρακας βοηθάει πολύ για την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων από τα δόντια. Παίρνεις μια κάψουλα, το απλώνεις στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίζεις τα δόντια με πολύ προσοχή. Το αφήνεις για 3 λεπτά μάξιμουμ και ξεπλένεις καλά.