Πόσες φορές περνάει μια γυναίκα ή ένας άντρας από δίπλα σου και σε «παρασύρει» με τη μυρωδιά του; Αυτό είναι το πιο όμορφο, να δένεις ανθρώπους με αρώματα. Να σας χωρίζουν χιλιόμετρα και ακόμα και αν περάσει κάποιος ή κάποια με αυτό το άρωμα να τον/την σκεφτείς. Αυτή λοιπόν είναι η μαγεία του αρώματος. Τώρα αν θες να το κάνουν και οι άλλοι για εσένα τότε ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

1. Ψέκασε το άρωμα στα σωστά σημεία

Αντί να ρίχνεις μόνο στο λαιμό σου και στους καρπούς, ψέκασε κι άλλα σημεία του σώματος σου που επίσης απορροφούν σωστά το άρωμα, όπως γόνατα, αγκώνα και αστραγάλους.

 

 

2. Αποθήκευσε το σωστά

Ποτέ δεν πρέπει να αποθηκεύεις το άρωμα σου στο μπάνιο, αφού με την υγρασία αλλοιώνεται η μυρωδιά του.

3. Ρίξε λίγο μετά το ντουζ

Αφού κάνεις ένα αναζωογοννητικό ζεστό ντους, ρίξε λίγο απ’το άρωμα σου, μιας και οι πόροι του σώματος σου θα είναι ανοιχτοί με αποτέλεσμα να το απορροφήσουν και να το κρατήσουν αργότερα για ώρα.

4. Βούρτσισε το στα μαλλιά σου

Ψέκασε την βούρτσα σου με το άρωμα και χτένισμα με αυτή τα μαλλιά σου. Έτσι θα μυρίζουν κι εκείνα, δίνοντας σου άλλο αέρα κάθε φορά που θα τα κινείς.

Capture

Και αν είσαι προς αναζήτηση ενός νέου αρώματος που θα κάνει όλα τα παραπάνω, να σου συστήσουμε το Black Opium! O οίκος ομορφιάς YSL Beauty παρουσιάζει μια νέα προσθήκη το νέο Black Opium EDP Intense. Με μια ξεχωριστή εκδοχή του εμβληματικού μπουκαλιού του Black Opium σε βαθύ μπλε, μια νέα τολμηρή αρωματική υπογραφή που δημιούργησαν οι Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc και Olivier Cresp και την παγκόσμια πρέσβειρα YSL Beauty, Zoë Kravitz, να πρωταγωνιστεί και πάλι στη νέα εντυπωσιακή καμπάνια. Πιο δυνατό, πιο τολμηρό, με μια ένταση που είναι ανενδοίαστα αισθησιακή, το Black Opium Eau de Parfum Intense αποτελεί τολμηρή ενσάρκωση της νύχτας, αποπνέοντας όλη την ομορφιά, το μεγαλείο και το μυστήριο που αυτή κρύβει μέσα της.

One Response