Τα κοσμήματα δεν κοσμούν απλά διάφορα μέρη του σώματός μας αλλά από τα πολύ παλιά χρόνια ήταν ο τρόπος να δηλώσουμε κάτι. Αυτό κάνουν και τα κοσμήματα της FaCad’oro! Δηλώνουν την δύναμη των γυναικών να αλλάξουν τον κόσμο και να αντισταθούν στην βία. Δηλώνουν ότι οι γυναίκες ξεπερνούν τον φόβο, αγωνίζονται και ονειρεύονται!

Η συλλογή της FaCad’oro λέει μια ιστορία και περνά ένα δυνατό μήνυμα μέσα από τις γυναίκες, για τις γυναίκες και αυτό είναι η μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή βίας.

Μπορείς να βάλεις κι εσύ την ομορφιά στην ζωή σου ξεκινώντας από τα κοσμήματα της FaCad’oro και να δηλώσεις το μήνυμά σου πρώτα για σένα και μετά για όλες τις γυναίκες.

Λιτός σχεδιασμός και κομψές γραμμές που ταιριάζουν σε κάθε στιλ και ύφος. Με το νέο έτος ο στόχος είναι να προβάλουμε την ομορφιά και να μηδενίσουμε την βια στη ζωή μας.

Η FaCad’oro, το διαχρονικό και εμβληματικό brand κοσμημάτων παρουσιάζει τη νέα εντυπωσιακή συλλογή Arrêt, εμπνευσμένη από τη δύναμη των γυναικών να αλλάξουν τον κόσμο. Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και με το σύνθημα “Arrêt”, στα ελληνικά «Σταμάτα», η FaCad’oro δίνει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των γυναικών μέσα από την ομώνυμη νέα συλλογή κοσμημάτων.

Για τη δημιουργία της Arrêt, η FaCad’oro άντλησε έμπνευση από τις γυναίκες που μάχονται καθημερινά, ξεπερνούν κάθε φόβο και αντιστέκονται στη βία. Μέσα από την τέχνη η FaCad’oro επιδιώκει να ενώσει τη φωνή της με κάθε γυναίκα που αγωνίζεται και ονειρεύεται έναν κόσμο γεμάτο αγάπη και φως.

Όλα τα σχέδια της συλλογής κοσμημάτων Arrêt εμπεριέχουν μία τελεία με συμβολικό χαρακτήρα. Είναι η τελεία που βάζουμε σε κάθε μορφή βίας, σε ό,τι δε μας εκφράζει, σε ό,τι μας καταπιέζει. Αυτή η τελεία συμβολίζει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας.

Η FaCad’oro, από το 1976, έχει ως πηγή έμπνευσης τη δύναμη, την ομορφιά και τη μαγεία της γυναικείας φύσης, υμνώντας την αγάπη μέσα από τις δημιουργίες της, σχεδιάζοντας κοσμήματα που συνοδεύουν τις ομορφότερες στιγμές των ανθρώπων. Κάθε κόσμημα FaCad’oro μεταφέρει πάντα ένα συμβολικό μήνυμα, έτσι ακριβώς και κάθε σχέδιο της νέας συλλογής Arrêt μεταφέρει το μήνυμα της μηδενικής ανοχής απέναντι στην έμφυλη βία.