Όλες και όλοι μας είχαμε αμέτρητα teddy bears όταν ήμασταν μικρά. Πολλές φορές τα παίρναμε αγκαλιά για να κοιμηθούμε ή όταν φοβόμασταν το σκοτάδι. Άλλες φορές τους μιλούσαμε, παίζαμε παιχνίδια ρόλων μαζί τους, όπου στην φαντασία μας ζωντάνευαν. Ακόμη, είχαμε πιτζάμες με αρκουδάκια, σακίδια με αρκουδάκια, κάλτσες και παντόφλες με αρκουδάκια, όλο το σετ! Σήμερα, ξανά συναντιόμαστε με τα αγαπημένα μας παιδικά αρκουδάκια, αφού μπορούμε να φτιάξουμε πολύ στυλάτα outfits φορώντας ρούχα με teddy bear στάμπες. Που τα βρήκαμε; Στην νέα capsule collection με t-shirts της Stradivarius TEDDY BEAR CLUB”.

Πρόταση: Συνδυάστε ένα φαρδύ t-shirt με λευκό πουκάμισο από μέσα, ώστε να φαίνεται ο γιακάς.

Η συλλογή έρχεται να ταιριάξει τέλεια με τις χοχόλικες ζακέτες και τις ζεστές υφασμάτινες φόρμες μας. Έτσι, θα πετύχουμε το τέλειο cozy αλλά και ρομαντικό ταυτόχρονα look, με ελάχιστη προσπάθεια.

Το Teddy Bear Club είναι μια συλλογή εμπνευσμένη από τον πιο αθώο και ανέμελο έρωτα. Μια αγάπη που έχει γεμίσει επίσης τις οθόνες και τις βιτρίνες της Stradivarius με γιγαντιαία αρκουδάκια για να ενισχύσει το τρυφερό άγγιγμα αυτής της συλλογής.

Βρείτε την Teddy Bear Club capsule collection στο e-shop του Stradivarius