Η έναρξη της ζωής στο πανεπιστήμιο είναι πάντα ένα συναρπαστικό ταξίδι, και καθώς μπαίνω στην πανεπιστημιούπολη κάθε μέρα, βρίσκομαι στη διάθεση για casual αλλά πάντα κομψά ρούχα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη συγκίνηση στο να συνδυάζω την άνεση με μια πινελιά μόδας καθώς περιηγούμαι στις διαλέξεις και τα πηγαδάκια με τους συμφοιτητές μου. Και όταν οι ακαδημαϊκές αναζητήσεις της ημέρας μετατρέπονται σε βραδινά σχέδια για μπύρες και κρασιά με φίλους, η ευέλικτη γκαρνταρόμπα μου διασφαλίζει ότι είμαι έτοιμη για ό,τι μου έρθει. Το θέμα είναι να επιτύχω την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και στυλ, κάνοντας την εμπειρία μου στη σχολή τόσο πνευματικά όσο και αισθητικά γεμάτη.

Τα αθλητικά ρούχα κατακτούν το δρόμο. Ευελιξία, άνεση και τάση για τις μέρες που η προετοιμασία δεν είναι επιλογή. Για αυτό το λόγο, η Stradivarius προτείνει την τέλεια λύση: τη νέα casual sport συλλογή, σοφιστικέ, κομψή και πολύ άνετη.

Τα ρούχα σε κάθε ντουλάπα μπορούν να αποκτήσουν μια νέα ζωή όταν συνδυαστούν με αυτή τη chic συλλογή όπου τα αθλητικά έχουν γίνει ο καλύτερος σύμμαχος στη μόδα.

Το να ρισκάρεις με την ανάμειξη υφών, να συνδυάσεις ένα αθλητικό φούτερ με δερμάτινο παντελόνι ή να επιλέξεις ένα μονόχρωμο αθλητικό σετ με μπλέιζερ δίνει μια τροπή στο αθλητικό στυλ, επιτυγχάνοντας μια στρογγυλεμένη εμφάνιση για να είστε καλοντυμένοι ακόμα και με casual εμφάνιση.

Ανακαλύψτε τη συλλογή casual sport της Stradivarius και δημιουργήστε τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις σας.