Ονειρεμένα ρούχα από κασμίρ, τολμηρά και παιχνιδιάρικα εσώρουχα, σέξι καλσόν και χουχουλιάρικες πιτζάμες. Αυτά και άλλα τόσα είδαμε στο Athens Marriott, στο πολύχρωμο και cosy Playroom E&O. Το Calin Group επέλεξε αυτό το χώρο με τη συγκλονιστική θέα στην Αθήνα για να παρουσιάσει τις νέες του συλλογές και τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020.


Calzedonia


Tezenis

Η urban ατμόσφαιρα έδενε υπέροχα με τα κομμάτια των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri, τα οποία δε χορταίναμε να κοιτάμε και να αγγίζουμε. Τα key items της σεζόν βρήκαν τη θέση τους ανάμεσα σε green chic διακοσμητικές αναφορές και μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για όσα προστάζει η μόδα για το χειμώνα.


Intimissimi


Intimissimi Uomo

Η αλήθεια είναι ότι διχαστήκαμε πολύ ανάμεσα στα υπέροχα ρούχα των brands και την εντυπωσιακή θέα του αστικού τοπίου, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τα απολαύσαμε και τα δύο εξίσου. Σας δίνουμε ένα μικρό previem, όμως με 62 καταστήματα Calzedonia, 53 καταστήματα Intimissimi – 3 Intimissimi Uomo, 13 καταστήματα Τezenis και 3 καταστήματα Falconeri σε όλη την Ελλάδα, σίγουρα θα πεταχτείς να δεις κι εσύ από κοντά τις νέες συλλογές.


Falconeri