Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της καλής υγείας. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να καταναλώσουν αρκετό νερό λόγω της γεύσης ή της έλλειψης γεύσης. Είναι σημαντικό να βρούμε τρόπους για να κάνουμε το νερό απολαυστικό, ώστε να μπορούμε να παραμένουμε σταθερά ενυδατωμένοι, ακόμα και όταν δεν νιώθουμε δίψα. Εδώ, συζητάμε δύο αποτελεσματικές μεθόδους για την ενθάρρυνση της αυξημένης πρόσληψης νερού, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει.

Γευστικό νερό Βίκος Pink Grapefruit

φροντίδα επιδερμίδας χειμώνα

Ένας τρόπος για να βελτιώσετε τη γεύση του νερού είναι να εμποτίσετε το νερό με φυσικές γεύσεις. Το ίδιο σκέφτηκε και η Βίκος και έτσι δίνει χρώμα στο καλοκαίρι μας κι έναν λόγο να πιούμε μπόλικο νερό. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι… pink! Το Βίκος Pink Grapefruit, με φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος κάνει το ντεμπούτο του και ετοιμάζεται να φέρει γευστική επανάσταση. Με τις μοντέρνες του συσκευασίες από γυαλί και αλουμίνιο σε ροζ χρώμα να ξεχωρίζουν, το Βίκος Pink Grapefruit κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά μέχρι την τελευταία σταγόνα. To The Pink Phenomenon θα πρωταγωνιστήσει φέτος το καλοκαίρι σε κάθε περίσταση, σε bar, σε παραλίες, στο ξενοδοχείο, στο σπίτι, στην πισίνα ή στον κήπο! Τη νέα τηλεοπτική καμπάνια του Βίκος Pink Grapefruit υπογράφει η Soho Square Athens σε παραγωγή της Filmiki Productions και σκηνοθεσία του Drew Kirsch.

Πατήστε εδώ για να δείτε το video.

Καινοτόμα μπουκάλια νερού

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη ρουτίνα του πόσιμου νερού μπορεί να μεταμορφώσει την εμπειρία σε κάτι συναρπαστικό. Υπάρχουν διάφορα έξυπνα μπουκάλια νερού διαθέσιμα στην αγορά που είναι εξοπλισμένα με λειτουργίες όπως υπενθυμίσεις, εφαρμογές παρακολούθησης, ακόμη και φώτα LED που ανάβουν όταν είναι ώρα για ενυδάτωση. Αυτά τα μπουκάλια μπορούν να συγχρονιστούν με το smartphone σας για να παρέχουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την κατανάλωση νερού και να στέλνουν υπενθυμίσεις για να πίνετε τακτικά. Επιπλέον, ορισμένα μπουκάλια διαθέτουν ενσωματωμένους εμβολείς γεύσης, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις προτιμώμενες γεύσεις σας χωρίς κόπο.

Η κατανάλωση αρκετού νερού μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση λόγω της ήπιας γεύσης του. Ωστόσο, υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να κάνετε το νερό απολαυστικό και να εξασφαλίσετε επαρκή πρόσληψη όλη την ημέρα.  Ας αγκαλιάσουμε το νερό και ας δώσουμε προτεραιότητα στην πρόσληψή του για να διατηρήσουμε τη βέλτιστη υγεία και ευεξία μας.