Δε θα ήταν ωραίο με κάποιο τρόπο να μας επιβραβεύουν οι εταιρείες για τις αγορές μας και να μπορούμε να έχουμε ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές, δωρεάν επιστροφές, αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις ή συναρπαστικούς διαγωνισμούς; Τώρα πια αυτό είναι εφικτό, καθώς η H&M λάνσαρε στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα επιβράβευσης «Hello Member».

Τι είναι το πρόγραμμα «Hello Member»

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της H&M δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προνόμια στα μέλη του μέσω της συλλογής πόντων και της εξαργύρωσής τους σε αγορές. Το πρόγραμμα δεν περιορίζεται στην παραδοσιακή συλλογή πόντων και τις περιοδικές εκπτώσεις. Προσφέρει ακόμη περισσότερα εξατομικευμένα προνόμια, όπως αποκλειστική πρόσβαση σε ειδικές συλλογές και άλλες εκπλήξεις. Η H&M θα συνεχίσει να επεκτείνει το πρόγραμμα και να προσθέτει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για να ανταμείψει και να απλοποιήσει την εμπειρία των πελατών της.

Τα μέλη μπορούν επίσης να συλλέγουν conscious πόντους. Είναι bonus πόντοι που επιβραβεύουν τις αειφόρες επιλογές τους. Οι πελάτες που θα εγγραφούν μέσω της εφαρμογής H&M, του hm.com ή σε οποιοδήποτε κατάστημα H&M από τις 14 έως τις 24 Οκτωβρίου θα επωφεληθούν με έκπτωση έως και 20€.

Οι conscious πόντοι είναι οι πόντοι που κερδίζουν τα μέλη του προγράμματος όταν κάνουν αειφόρες επιλογές. Όπως το να φέρουν τη δική τους τσάντα για αγορές από το κατάστημα αλλά και να ανακυκλώσουν τα παλιά τους ρούχα ή να αγοράσουν conscious ρούχα. Οι conscious πόντοι θα αναπτυχθούν περαιτέρω. Πρόκειται για τη συνεχή προσπάθεια της H&M να γίνουν οι καθημερινές αειφόρες επιλογές από όλους μας τρόπος ζωής.

Πως να κάνεις εγγραφή

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της H&M είναι αμιγώς ψηφιακό και η εγγραφή είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται πλαστική κάρτα ή κάποιο κουπόνι για την αξιοποίηση των προνομίων ή την εξαργύρωση προσφορών από τα μέλη. Μπορείς απλά να κάνεις εγγραφή μέσω της εφαρμογής της H&M ή του ιστότοπου hm.com , είτε να αναβαθμίσεις τον υπάρχοντα λογαριασμό σου και να αποκτήσεις την ιδιότητα του μέλους. Οι πόντοι και οι προσφορές μπορούν να αποδοθούν και να εξαργυρωθούν τόσο online όσο και στα καταστήματά της Η&Μ.

Μάθε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Ετοιμαστείτε για επικό Halloween στο Allou Fun Park και το Kidom | Thats Life. Life as it is!