Αρχικά οφείλουμε να πούμε πως η χρήση του conditioner συνιστάται για όλους τους τύπους μαλλιών και πρέπει να αποτελεί μέρος της ρουτίνας όλων όσων θέλουν να περιποιούνται τα μαλλιών τους προκειμένου να έχουν υγιή και μεταξένια αίσθηση. Το conditioner βοηθά επίσης να στα να μένουν τα μαλλιά υγιή , και προστατευμένα από τις περιβαλλοντικές αλλαγές .

Για να εφαρμόσεις λοιπόν το conditioner, αρχικά στράγγιξε το επιπλέον νερό από τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο.

Τοποθέτησε την κατάλληλη ποσότητα του conditioner στην παλάμη του χεριού. Η σωστή ποσότητα για σένα εξαρτάται από το πάχος και το μήκος των μαλλιών σου. Εάν δεν είσαι σίγουρη για το πόσο θα πρέπει να βάλεις, ξεκίνησε με μια ποσότητα στο μέγεθος ενός καρυδιού, και αύξησε το σταδιακά ανάλογα με το πόσο απαιτείται προκειμένου να καλύψεις τα μαλλιά σου.

Τρίψε τα χέρια σου μεταξύ τους, ώστε να πάει το conditioner και στα δύο και έτσι να το απλώσεις καλύτερα. Ξεκίνησε από τις άκρες των μαλλιών σας και δούλεψε προς τα πάνω ώστε να απλωθεί το conditioner παντού.

Πιάσε όλα τα μαλλιά μαζί και δημιούργησε ένα χαλαρό κότσο που θα βοηθήσει το conditioner να απλωθεί παντού στα μαλλιά και να ενεργήσει ακόμη καλύτερα. Όσο για τις άκρες των μαλλιών σου αυτές άφησε τες εκτός του κότσου. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με κρύο ή χλιαρό νερό μέχρι προϊόντος να φύγει τελείως.

Ύστερα από την διαδικασία, τα μαλλιά σας θα γίνουν μαλακά και ευκολοχτένιστα ενώ η υφή τους θα βελτιωθεί κατά πολύ!