Ανέμελες βουτιές στην θάλασσα, αξέχαστα παιχνίδια στην άμμο και ατέλειωτες βόλτες κάτω από τον ζεστό ήλιο. Αυτό είναι καλοκαίρι! Τι γίνεται όμως, όταν παράλληλα αυτές οι όμορφες και καλοκαιρινές στιγμές μπορούν να βλάψουν τους μικρούς μας φίλους;

Τώρα, με την KIDS SUN CARE CREAM SPRAY SPF50+ της FREZYDERM δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τα παιδιά, γιατί είναι πιο προστατευμένα από ποτέ και μπορούν να κυκλοφορούν άφοβα κάτω από τις αχτίδες του ηλίου!

Ανακάλυψέ την:

Υβριδικό αντηλιακό σπρέι
Ψεκάζεται πανεύκολα
Δημιουργεί υδρόφοβο προστατευτικό φιλμ
Ενυδατώνει την επιδερμίδα
Διαθέτει περιποιητικές ιδιότητες μιας κρέμας.

Και ναι, ξέρουμε ότι τα παιδιά δεν τρελαίνονται με την ιδέα ότι καθυστερούν το παιχνίδι τους για να βάλουν αντηλιακό, οπότε τώρα θα σου πούμε κάτι που θα σε ενθουσιάσει!

Η KIDS SUN CARE CREAM SPRAY SPF50+ της FREZYDERM είναι σε μορφή ψεκάσιμης κρέμας και χάρη στην πρωτοποριακή καινοτομία Switch- Oil Phase Technology σε συνδυασμό με την ειδική αντλία στοχευμεύνου ψεκασμού, μετατρέπει την κρέμα σε μικροσταγονίδια για ομοιόμορφη και ταχύτερη εφαρμογή!

Έτσι ούτε εσύ θα χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να εφαρμόσεις στο παιδάκι σου το αντηλιακό και ούτε εκείνο θα ταλαιπωρείται!

Να σου τονίσουμε εδώ, ότι η εν λόγω αντηλιακή κρέμα είναι εμπλουτισμένη με υψηλής προστασίας αντιοξειδωτικά Radical Scavenging Skin Protectors!

Έτσι η ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα είναι πάντα προστατευμένη, αποκαθιστώντας την επιβλαβή δράση της ηλιακής ακτινοβολίας!

Ευχάριστη εφαρμογή και μεγάλη προστασία, είναι ότι χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι για να χαρούν ξέγνοιαστοι το καλοκαιράκι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.