Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα η στιγμή που θα κατεβάσεις τα χειμερινά σου ρούχα -αργούμε;-, ωστόσο επειδή με τον καιρό ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρη και ανά πάσα ώρα και στιγμή να χρησιμοποιήσεις το φούτερ σου ή την μάλλινη ζακέτα σου, πρέπει από τώρα να φρεσκάρεις την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου που θα μυρίζει σίγουρα κλεισούρα.

Και επειδή λατρεύουμε τα DIY στο σπίτι και πιο πολύ εκείνα που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας με μεγάλη επιτυχία, σου προτείνουμε το παρακάτω κόλπο.

Αυτό που πρέπει δηλαδή να κάνεις είναι να γεμίσεις ένα μπουκάλι με ειδική αντλία για ψέκασμα με βότκα. Από την φθηνή, εννοείται. Ρίχνεις μια γενναία δόση στα ρούχα με αυτό και στην συνέχεια τα κρεμάς κάπου για να στεγνώσουν.

Αυτό το κόλπο λειτουργεί γιατί η βότκα είναι ικανή να σκοτώσει όλα τα βακτήρια και να απομακρύνει έτσι όλη την δυσοσμία, χωρίς να αφήνει την μυρωδιά της πάνω στα ρούχα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην ρίξεις σε ρούχο που είναι από ακριβό υλικό, αλλά σε εκείνα που είναι από μαλλί και βαμβάκι.