Η αγορά μιας οδοντόβουρτσας καλής ποιότητας αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο προκειμένου να είναι τα δόντια και τα ούλα σας υγιή. Αν και οι κλασσικές οδοντόβουρτσες κάνουν καλή δουλειά, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη αφαιρώντας τη πλάκα και την ουλίτιδα. Πώς όμως θα επιλέξεις την κατάλληλη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για εσένα; Ακολουθεί μίνι οδηγός

Αγοράστε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αφού πρώτα συζητήσετε με τον οδοντίατρο σας, οι περισσότεροι θα σας συστήσουν κάποια που θα παρέχει βαθύ και λεπτομερή καθαρισμό σε αρκετά λογική τιμή καθώς η τιμή έχει άμεση με την ποιότητα. Για παράδειγμα, η νέα επαναστατική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B Genius 10 καθαρίζει αποτελεσματικά ολόκληρη την οδοντοστοιχία και προσφέρει υγιή ούλα. Τηρώντας τον χρυσό κανόνα βουρτσίσματος των δοντιών για 2 λεπτά επί 2 φορές την ημέρα με τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες της Oral-B, πλέον ο καθένας μπορεί να έχει πλήρη έλεγχο της υγείας των ούλων και των δοντιών του. Η νέα Oral-B Genius 10 μετατρέπει την στοματική υγιεινή σε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης και απόλαυσης στο σπίτι. Αναζωογονεί το χαμόγελό σας, προστατεύει και περιποιείται τα ούλα σας ενώ αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα, σε σχέση με μια κοινή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Μη πιέζεις πάρα πολύ την οδοντόβουρτσα στα δόντια σου. Μάλιστα, η λειτουργία Smart ring Sensor από την Oral B Genius 10 σε προειδοποιεί οπτικά με κόκκινο φως και παράλληλα μειώνει αυτόματα την ταχύτητα περιστροφής της βούρτσας όποτε βουρτσίζεις πολύ δυνατά. Η στρογγυλή κεφαλή καλύπτει κάθε δόντι ξεχωριστά προσφέροντας εξαιρετικό καθαρισμό. Το χρονόμετρο time coaching σε βοηθά να ακολουθήσεις τα 2’ βουρτσίσματος που συνιστούν οι οδοντίατροι. Η λειτουργία Smart Coaching σου προσφέρει διαδραστική παρουσίαση της εξέλιξης κάθε βουρτσίσματος, μέσα από το mobile app, ενώ το Position Detection σε βοηθά να μην παραλείπεις καμία περιοχή, για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σου.

Capture

Αγοράστε μια οδοντόβουρτσα με χρονοδιακόπτη αν δεν καθαρίζετε σωστά τα δόντια σας. Αν έχετε ένα πολυάσχολο πρωινό είναι πολύ πιθανό να κάνετε βιαστικές κινήσεις στη διάρκεια της καθημερινής σας προσωπικής φροντίδας όπως για παράδειγμα το βούρτσισμα των δοντιών σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένους οδοντιατρικούς ελέγχους. Έτσι, επιλέξτε μια με ενσωματωμένο διακόπτη που κλείνει μετά από το προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. 

Τι άλλο υπέροχο έχει; Εξοπλισμένη με τη νέα προηγμένη τεχνολογία Gum Guard, η Oral-B Genius 10 καταπολεμά πιο αποτελεσματικά από ποτέ τους σημαντικότερους κινδύνους που απειλούν την στοματική υγιεινή. Παράλληλα, αποτελεί την πιο εκλεπτυσμένη ηλεκτρική συσκευή οδοντικής φροντίδας που ενημερώνει τους χρήστες όταν ασκούν υπερβολική πίεση, έτσι ώστε να αλλάξουν τις συνήθειές τους και να εφαρμόζουν παντού την κατάλληλη πίεση. Διαθέτει περιστρεφόμενη στρογγυλή κεφαλή, αισθητήρα πίεσης και ανιχνευτή θέσης, καθώς συνδέεται με Bluetooth κάνοντας το βούρτσισμα προσωπική υπόθεση.

Capture

Τέλος, υπάρχουν 6 μοναδικές λειτουργίες για βούρτσισμα βάσει των αναγκών του χρήστη (Daily Clean, Pro Clean, Sensitive, Whitening, Gum massage, Tongue Cleaner) για μία απόλυτη εξατομικευμένη εμπειρία, ενώ η ισχυρότατη LiION battery διαρκεί για περισσότερες από 2 εβδομάδες βουρτσίσματος με μία και μόνο πλήρη φόρτιση.

Εσύ ακόμα να αγοράσεις τη δική σου;