Κατ’ αρχάς, οποιαδήποτε ατέλεια και αν έχεις καμία κάλυψη δεν είναι αρκετή, εάν δεν νιώσεις πρώτα εσύ καλά με τον εαυτό σου!

Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείς να δεις άμεσα αποτελέσματα και να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου για την συγκεκριμένη περιοχή.

1.      Ένα γρήγορο scrub με καφέ λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα. Εάν δεν μπορείς να απαλλαγείς εντελώς από την κυτταρίτιδα με άλλες μεθόδους θα δεις ότι ένα scrub σώματος που περιέχει καφεΐνη συμβάλλει σημαντικά στη σύσφιξη του δέρματος.

2.      Κάνε ένα μικρό “ρετουσάρισμα”. Οι ραγάδες είναι συχνά ορατές στους μηρούς και στους γλουτούς, χρησιμοποιώντας όμως ένα προϊόν self-tan θα δεις ότι μπορείς εύκολα να τις καλύψεις. Τα προϊόντα self-tan λειτουργούν όπως το photoshop στις φωτογραφίες και σε βοηθούν να καλύψεις ατέλειες όπως οι ραγάδες.

3.      Κάντε μασάζ! Χρησιμοποίησε κάποιο ειδικό γάντι για μασάζ ή κάποιο σαπούνι. Το μασάζ σε περιοχές του σώματος που έχουν όψη φλοιού πορτοκαλιού βοηθάει στη σύσφιξη της επιδερμίδας και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Μπορείς πάντα να βρεις ανάλογες θεραπείες μασάζ και σε κάποιο spa, μια επίσκεψη εκεί όχι μόνο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις κάποιες περιοχές του σώματός σου αλλά θα σε χαλαρώσει και θα σε γεμίσει ενέργεια.

4.      Μπορείς να αντιμετωπίσεις την ακμή πιο εύκολα απ’ ό,τι νομίζεις. Για άμεσα αποτελέσματα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν body wash με σαλικυλικό οξύ.

5.      Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες και μπορείς να το λύσεις πιο εύκολα από οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη λίστα. Συμβουλεύσου τον δερματολόγο σου ή στην αισθητικό σου για να σου δώσει την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λύση και μην καταφεύγεις σε γρήγορες λύσεις μόνη σου.