Όταν ακούς Kenzo το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι έντονα χρώματα, τολμηρά σχέδια, χαρά, ζωντάνια, ένταση. Όταν σκέφτεσαι Vans σου έρχονται εικόνες urban style, skate κουλτούρα, αγόρια και κορίτσια που ξέρουν τι θέλουν και το δείχνουν με κάθε τους εμφάνιση, κίνηση, δήλωση. Τι γίνεται όταν ενώσεις λοιπόν αυτά τα δύο στοιχεία;

Το αποτέλεσμα είναι μια έκρηξη χρώματος και στιλ σε μια μοναδική συλλογή με αέρα Καλιφόρνιας, τη Vans x Kenzo. Την καμπάνια της συλλογής υπογράφει με το φακό του ο διάσημος -ελληνικής καταγωγής- φωτογράφος Ari Marcopoulos, σε μια φωτογράφιση που πραγματοποίηθηκε στο Los Angeles.

Τα σχέδια Sk8-Hi και Old Skool επαναπροσδιορίζονται μέσα από τα φλοράλ prints και τη γαλλική φινέτσα του οίκου Kenzo. Η συλλογή περιλαμβάνει και μια σειρά ενδυμάτων και αξεσουάρ. καθώς και ένα limited edition σκέιτμπορντ σε συνεργασία με την εταιρεία The Skateroom, για καλό σκοπό. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των σκέιτμπορντ θα διατεθούν για την ενίσχυση των άπορων νέων της Τζαμάικα.

Η Kenzo x Vans είναι διαθέσιμη αποκλειστικά από την Kenzo σε συγκεκριμένα καταστήματα ανά τον κόσμο και online.