Ζούμε στην εποχή των social media, ωστόσο τίποτα δεν είναι όπως νομίζουμε!

Πολλές φορές μας φαίνονται αυτονόητα, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην ξεχαστεί έστω και μια φορά. Για τον λόγο αυτό, εμείς σου έχουμε την λίστα για όσα δεν πρέπει να ποστάρεις και το κεφάλι σου θα είναι ήσυχο!

Τη διεύθυνση του σπιτιού και της δουλειάς σου
Είναι πολύ σημαντικό να μην δίνεις πληροφορίες που σχετίζονται με το χώρο σου. Θυμάσαι αυτούς τους ωραίους τύπους που έχεις κάνει φίλους και δεν τους ξέρεις καν; Πως είναι δυνατόν να τους παρέχεις τέτοιες επικίνδυνες πληροφορίες;

Φωτογραφίες παιδιών
Αν είναι δικά σου, καλό θα ήταν να μην το κάνεις καθόλου εκτός και αν είσαι φίλη ή σε ακολουθούν μόνο πολύ κοντινοί σου άνθρωποι. Αν πάλι ποστάρεις παιδιά άλλων, πρέπει πρώτα να πάρεις την άδειά τους.

Τις λεπτομέρειες των διακοπών σου
Ημερομηνίες που θα λείπεις, που θα πας με ποιον. Γιατί να δηλώσεις ότι το σπίτι σου θα είναι αφύλακτο τις τάδε ημερομηνίες; Κανένας λόγος.

Κωδικούς ασφαλείας
Φυσικά και είναι αυτονόητο. Ωστόσο υπάρχουν κάτι εξυπνούλικα status τύπου «Σταματήστε να βάζετε passwords- λογαρίθμους που ξεχνάτε στο λεπτό. Ημερομηνία γέννησης guys!». Συγχαρητήρια! Μόλις σε χακάραμε.

Πολύ προσωπικές φωτογραφίες
Γιατί να ανεβάσεις μια ημίγυμνη φωτογραφία σου στο Snapchat ή το Instagram; Και τώρα τρέχεις να το «μαζέψεις» γιατί διέρρευσε. Προσοχή και σύνεση. Αυτές τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου κράτα τις για τη συλλογή σου.