Μα φυσικά εντυπωσιάζει με την αυτοπεποίθησή της, το μπρίο και τα ατέλειωτα πόδια της που φοράνε παιχνιδιάρικα καλσόν Calzedonia. Η χολιγουντιανή ηθοποιός είναι η πρωταγωνίστρια της νέα καμπάνιας του ιταλικού brand και μας μαγεύει σε κάθε της βήμα.

Μέσα σε ένα οικείο περιβάλλον, η Julia Roberts βρίσκεται ανάμεσα σε διαφορετικά καταστήματα του brand σε όλο τον κόσμο και είναι ευπρόσδεκτη από το προσωπικό του καταστήματος σαν μια συχνή και αφοσιωμένη πελάτισσα. Η είσοδος μέσα στα καταστήματα Calzedonia μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στο στυλ. Ένα ταξίδι που τη φέρνει και στην ιταλική πόλη Βερόνα, την καρδιά του brand.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας ιταλίδας σκηνοθέτιδας Ago Panini, η οποία είχε σκηνοθετήσει αντίστοιχα το διαφημιστικό το 2014, ενώ στην καμπάνια πρωταγωνιστούν τρία διαφορετικά σχέδια καλσόν.

Το πιε ντε πουλ, ένα διαχρονικό σύμβολο του στυλ θεωρείται το πιο in fashion σχέδιο για την συλλογή της φετινής σεζόν F/W, το πουά παρουσιάζεται με γεωμετρική ματιά και τα νέα καλσόν με κασμίρ, αποπνέουν ζεστασιά και άνεση.