Μπορείς να δώσεις μια Art πινελιά στην καθημερινότητά σου που θα σε κάνουν μοδάτη αλλά και «ψαγμένη» με τα κατάλληλα ρούχα. Για να ξεχωρίσεις αυτές τις γιορτές αλλά και να είσαι άνετη στις καθημερινές σου βόλτες για ψώνια ή στην απογευματινή σου βόλτα στο σινεμά, η Bershka μπορεί να σε βοηθήσει!

Αυτές τις γιορτές μπορείς να κάνεις ένα ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο δώρο στους φίλους σου! Ακολουθούν μερικές ιδέες για να τους εντυπωσιάσεις!

Για να εξάπτεις την φαντασία

Για να δημιουργήσεις επίγειες απολάυσεις

Για να αναδείξεις την κλασική σου κουλτούρα

Βγάλε την αρτιστίκ ερωτική σου πλευρά

Η Bershka επιστρέφει για ακόμα μία σεζόν με ένα νέο drop της ART SERIES, της κολεξιόν capsule που φέρνει κάποια από τα πιο εμβληματικά έργα κλασικής τέχνης σε σύγχρονα κομμάτια streetwear. Σε αυτή τη νέα δόση της ART SERIES τα έργα που εμφανίζονται στα ρούχα και αξεσουάρ της κολεξιόν είναι το πορτρέτο της Λίζα Γκεραρντίνι, πιο γνωστό και ως Τζιοκόντα ή Μόνα Λίζα, που βρίσκεται στο Μουσείο του Λούβρου (1503), και δύο από τα διαμάντια του Μουσείου του Πράδο στη Μαδρίτη: Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος, γνωστού και ως El Bosco (1503–1515) και η Γέννηση της Αφροδίτης από τον Ισπανό ζωγράφο Antonio Gómez Cros (1860). Από αυτά τα έργα, κάποια τμήματα και κάποιες αναφορές τους σε μορφή κειμένου τυπώνονται ως στάμπες αλλά και ως all over print σε φούτερ με ή χωρίς κουκούλα, κοντομάνικες μπλούζες, ένα καπέλο, ακόμα και δύο σχέδια σε κάλτσες. Τα ρούχα του νέου drop της ART SERIES της Bershka είναι ήδη διαθέσιμα στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα.