Σας βρήκαμε τις κατάλληλες ασκήσεις για να τονώσετε τους μυς της κοιλιάς και να χάσετε άμεσα το λίπος. Πόσος χρόνος θα χρειαστεί; Μόλις σε δύο βδομάδες, θα δείτε μεγάλη αλλαγή. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαθέτετε 20 λεπτά από τον χρόνο σας για να κάνετε τις ασκήσεις μία φορά την ημέρα.

Εάν κάνετε τις ασκήσεις το πρωί, θα σας βοηθήσουν και να τονωθείτε και να είστε πιο ενεργητικοί κατά την διάρκεια της ημέρας. Μην ξεχάσετε να κάνετε διατάσεις! Δεν θέλουμε τραυματισμούς! Επίσης, εάν έχετε την οποιαδήποτε σοβαρή ενόχληση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας.

Το βίντεο δείχνει αναλυτικά τις ασκήσεις που πρέπει να κάνετε. Μάλιστα, είναι σε πραγματικούς χρόνους. Έτσι, θα σας πάρει μόλις 20 λεπτά την ημέρα, όσο διαρκεί το βίντεο, το οποίο είναι πολύ βοηθητικό και επεξηγηματικό.

Οι ασκήσεις δεν είναι δύσκολες, όμως εάν έχετε καιρό να γυμναστείτε ενδεχομένως να σας κουράσουν. Εάν «τα βρείτε σκούρα» κάντε μόνο το μισό πρόγραμμα, με μεγαλύτερες παύσεις μεταξύ τους, και συνεχίστε ξανά την επόμενη ημέρα. Απλώς, φροντίστε, αντί για 2 βδομάδες, να κάνετε το πρόγραμμα ασκήσεων για 3 βρομάδες, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με τους δικούς σας, όμως, ρυθμούς.

Εύκολες ασκήσεις για να κάψετε το λίπος στην κοιλιά με μόλις 20 λεπτά την ημέρα – Δείτε το βίντεο: