Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι από εμάς αναζητούμε προϊόντα πιο φιλικά για το περιβάλλον. Η ανακύκλωση έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Γι’ αυτό δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά που κατασκευάζονται τα προϊόντα που αγοράζουμε, ακόμη κι όταν πρόκειται για αθλητικά παπούτσια.

Πρόσφατα το ενδιαφέρον μας τράβηξαν τα νέα [Ree] Cycled Classic Leather Legacy της εταιρείας Reebok. Τα συγκεκριμένα sneakers είναι κατασκευασμένα κατά 30% από ανακυκλωμένα υλικά. Εμπνέονται από εμβληματικά σχέδια του παρελθόντος και την running κληρονομιά των 70s. Στρέφοντας τη συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητατο, τα [Ree] Cycled Classic Leather Legacy προσθέτουν layers υλικών στο σχεδιασμό και εντυπωσιάζουν! Πρόκειται για έναν εκρηκτικό συνδυασμό παστέλ αποχρώσεων και λεπτομερειών από suede, nylon και δέρμα.

H ανατρεπτική καμπάνια «Write Your Legacy

Η νέα καμπάνια βασίζεται σε τρεις ‘Classics Collaborators’ από όλο τον κόσμο. Οι Kickback (Βόρεια Αμερική), RAAH (Ευρώπη) και Youngmin Kang (Νότια Κορέα) χρησιμοποιούν το ταλέντο τους αλλά και τις δημιουργίες τους για να ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Ενώ τα μέσα με τα οποία δημιουργούν ποικίλλουν, το legacy τους παραμένει το ίδιο. Μπορεί να μην μπορεί κανείς να αλλάξει τo παρελθόν. Σίγουρα όμως μπορεί να δημιουργήσει το μέλλον. Η Reebok και οι «Classic Collaborators» αναγνωρίζουν ότι το «πώς» αλλά και το «τι» δημιουργούμε τώρα, επηρεάζει σημαντικά το μέλλον μας. Ως εκ τούτου, η εκστρατεία γιορτάζει τη νέα collection [Ree] Cycled Classic Leather Legacy κατασκευάζοντας παπούτσια με γνώμονα ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Τα sneakers σχεδιάστηκαν επίσης, για να γιορτάσουν την κοινότητα: τα διαφορετικά υπόβαθρα, τις σπουδαίες προσωπικότητες αλλά και τις προοπτικές που διαμορφώνουν όλη την κληρονομιά μας. Η σημασία της κοινότητας αλλά και η ικανότητα της να δημιουργεί θετική αλλαγή σε όσους έρχονται, είναι αυτό που κάθε ένας από τους «Classic Collaborators» πρεσβεύει και γιορτάζει.

Μάθετε περισσότερα στο www.reebok.gr