Τα παιδικά πάρτυ είναι πάντα φανταστικά. Θυμάμαι όταν ήμουν εγώ μικρή δεν ήταν τόσο της μόδας τα θεματικά πάρτυ όμως με την εμφάνιση του Pinterest ολοένα και περισσότεροι γονείς εμπνέονται και δημιουργούν ακόμα και μόνοι τους απίθανες διακοσμήσεις που παραπέμπουν στο αντίστοιχο θέμα που έχουν επιλέξει. Έτσι λοιπόν ας πούμε ότι ετοιμάζεις το πάρτυ για τον μικρό μας φίλο ή την μικρή μας φίλη, πρώτα από όλα χρειάζεσαι ένα θέμα. Θα πρέπει σίγουρα να είναι κάτι που να ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα. Σε μερικές περιπτώσεις και φυσικά αν δεν είναι πάρτυ έκπληξη μπορεί να προτείνει και εκείνο κάποιες ιδέες. Η επιλογή του θέματος σε ένα πάρτυ γενεθλίων καθορίζει αρκετές λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα τα διακοσμητικά στοιχεία ακόμα και τον τύπο του φαγητού ή τις προσκλήσεις και τον τόπο διεξαγωγής.

Παρακάτω λοιπόν μπορείς να βρεις μερικές ασυνήθιστες ιδέες αλλά και κάποιες άλλες δοκιμασμένες και σίγουρες:

 

Πριγκίπισσα ή σουπερ ήρωας: Είναι προφανής η επιλογή για ένα μικρό κορίτσι ή ένα μικρό αγόρι και σίγουρη επιλογή.

Pool Party: Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πισίνα αλλά σίγουρα αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο τότε σίγουρα θα είναι το καλύτερο θεματικό πάρτυ γενεθλίων

Διαστημικό πάρτυ: Σίγουρα θα είναι μια ιδέα που ο μικρός μας φίλος θα το θυμάται…  μέχρι το άπειρο και ακόμα παραπέρα.

Boho Πάρτυ: Εδώ σίγουρα θα χρειαστείς αρκετές ονειροπαγίδες, σκηνές και άλλες μικρές ροζ λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Safari party: Με τόσες θεματικές διακοσμήσεις που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη ιδέα να είσαι σίγουρη πως είναι πιο απλό από ότι φαντάζεσαι.

Και τώρα λοιπόν που αποφάσισες το θέμα του πάρτυ είναι η ώρα για να βρεις και τα αντίστοιχα ρούχα.

Capture

 

Η Η&Μ ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συνεργασία της με την Nathalie Lété, μια παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα, με έδρα το Παρίσι και μεγάλη εμπειρία στις εικονογραφήσεις, τα υφάσματα, την κεραμική και τους πίνακες ζωγραφικής.

Capture

Στη συγκεκριμένη capsule συλλογή πρωταγωνιστούν πολλά από τα πολύχρωμα, ποιητικά έργα της Lété, ως μοτίβα σε μια ευρεία γκάμα παιδικών ρούχων και αξεσουάρ.

Capture