Είτε ετοιμάζεσαι να γίνεις μαμά σύντομα ή γέννησε κάποια καλή σου φίλη και θέλεις να πάρεις ένα δώρο στο μωρό αλλά δεν ξέρεις τι; Ευτυχώς τα Zara δημιούργησαν μια νέα σειρά με όνομα “Welcome Baby” που διευκολύνει τους πελάτες προκειμένου να βρουν όλα εκείνα τα απαραίτητα είδη που χρειάζεται ένα μωρό όταν γεννιέται και ειδικά κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών. Τι δώρο όμως μπορείς να του πάρεις;

Ρούχα

Τα ρούχα φυσικά είναι σε πρώτο πλάνο καθώς όπως γνωρίζεις μπορείς να βρεις μια μεγάλη συλλογή για αγόρια ή κορίτσια σε πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χρώματα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε φορμάκια, ρούχα βόλτας, παπουτσάκια αγκαλιάς ή ακόμα και καπελάκια για να είναι το μωρό πάντα στυλάτο.

Παιχνίδια

Αν το παιδικό δωμάτιο ετοιμάζεται τώρα, τότε στα Zara μπορεί να βρει όχι μόνο παιχνίδια λούτρινα που θα το συντροφεύουν στα πιο όμορφα ονειρικά ταξίδια αλλά και πολλά διακοσμητικά για να δημιουργήσουν την κατάλληλη ενέργεια για τον μικρό μας φίλο ή τη μικρή μας φίλη.

Σετ φαγητού

Από αυτό βέβαια το πολύχρωμο παιχνίδι δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα σετ φαγητού. Εδώ θα βρεις σαλιάρες, μαχαιροπίρουνα, σουπλά, ποτηράκια και φυσικά απίθανες πολύχρωμες τσάντες για να τις έχεις μαζί σου σε κάθε βόλτα με το μωρό σου.