Τον γνωρίζεις καλά αφού θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς Make Up Experts. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι κάποια μικρά του μυστικά αλλά και πως η Νο1 μάρκα ομορφιάς ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία της μαζί του. Η L’Oréal Paris αποτελεί ορόσημο στο χώρο της ομορφιάς δημιουργώντας παγκοσμίως νέες τάσεις στο μακιγιάζ, με έντονη παρουσία στο Φεστιβάλ Καννών και στο Paris Fashion Week, ως βασικός make up sponsor. Τι θες να μάθεις λοιπόν για τον Παντελή;

Καταγραφή

1.’Εχει χαρακτηριστεί από το δικό του μοναδικό στυλ μακιγιάζ καθιστώντας τον έναν από τους πιο σημαντικούς Make up expert στο χώρο.

2.Ο Παντελής Τουτουντζής έχει σαν στόχο να αναδείξει την πληθώρα των προϊόντων make up που είναι προσιτά για όλες τις Eλληνίδες και για κάθε προσωποποιημένη ανάγκη ξεχωριστά.

3. Πιστεύει πως: «ένα όμορφο και elegant μακιγιάζ, χρειάζεται προϊόντα με ελαφριές και ωραίες υφές, σε μικρές ποσότητες. Είναι όμορφο να χρησιμοποιούμε το μακιγιάζ για να αναδείξουμε το πρόσωπο και όχι για να το παραβιάσουμε.»

4. Για τη νέα του συνεργασία υποστηρίζει πως: ” Η L’Oréal Paris είναι μια εταιρία που σέβεται τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας και της παρέχει με πολύ φροντίδα ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να την κάνει πιο όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά”