Χαοτική η ζωή στην πόλη αλλά δεν έχεις παρά να βρεις τα δικά σου… κουμπιά για να χαμογελάς!

Χρειάζεσαι απλά και μικρά βήματα για να διώξεις μακριά το άγχος, το στρες και να φέρεις στην ζωή σου την ηρεμία. Γιατί στο τέλος κάθε ημέρας, το μόνο που μένει είναι το «εγώ» σου και τίποτα άλλο.

Κάνε σχέδια

Για ένα ταξίδι κατά προτίμηση. Προγραμμάτισε που θα πας το Πάσχα. Οι έρευνες έχουν δείξει πως η προσμονή για ένα ταξίδι δίνουν ευτυχία και ηρεμία. Ξεκίνα τώρα!

Στην κουζίνα ολοταχώς

Μην παραγγέλνεις απ’έξω. Πήγαινε στην κουζίνα σου και μαγείρεψε το αγαπημένο σου φαγητό. Ο χρόνος που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου πιάτο θα σε αποζημιώσει από το αποτέλεσμα. Και θα χαλαρώσεις και θα… χορτάσεις!

Κάνε εθελοντισμό

Μια καλή πράξη, κάτι όμορφο για κάποιον θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Συν ότι το χαμόγελο που θα λάβεις από την πράξη σου θα σε κάνει και εσένα να νιώσεις το αίσθημα πληρότητας.

Ρίξτο στο γράψιμο

Το συστήνουν ΟΛΟΙ οι ψυχολόγοι σαν μια εξαιρετική μέθοδο ψυχοθεραπείας. Το γράψιμο θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου. Κράτα ημερολόγιο ή ξεκίνα να γράφεις μια ιστορία.

Pet and live happy

Πάρε ένα κατοικίδιο. Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα από ένα ζώο που θα σε αγαπάει και θα είναι πάντα εκεί για σένα. Στις φιλοζωικές εταιρείες θα βρεις χιλιάδες ζωάκια που θέλουν την παρέα σου και θα αλλάζουν την ζωή σου.

Γυμναστήριο και… Άγιος ο Θεός

Στο γυμναστήριο η χημεία κάνει την δουλειά της. Η άσκηση παράγει ενδορφίνες, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και μετά από μια ώρα θα είσαι πραγματικά άλλος άνθρωπος.