Το σεξ είναι ένας παράγοντας που μπορεί να κρατήσει ένα ζευγάρι δεμένο. Αυτό είναι μια αλήθεια. Γι’αυτό καλό είναι να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, ώστε να αποφευχθούν κάποια βασικά προβλήματα, όπως αυτό του στοματικού. Αν ο φίλος σου προτιμά να μην ασχοληθεί καθόλου μαζί σου σε εκείνη την περιοχή, τότε σίγουρα πρέπει να του πεις ότι σε ενοχλεί, αλλά μέχρι τότε θα σου εξηγήσουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Δώσε βάση γιατί ξέρεις πολύ πόσο σημαντικά είναι τα προκαταρκτικά στην σεξουαλική επαφή:

1. Γιατί σιχαίνεται

Μην απορήσεις αν σου δώσει αυτή την απάντηση. Σε πολλούς άντρες εκεί έξω δεν αρέσει να κάνουν στοματικό στις γυναίκες, γιατί σιχαίνονται. Αυτό γίνεται χειρότερο ακόμα, αν στο παρελθόν έχουν βρεθεί στο κρεβάτι με γυναίκα που δεν είχε περιποιηθεί πολύ καλά τον εαυτό της. Όπως και να ‘χει, οφείλει να ξεπεράσει αυτή την σκέψη για ευνόητους λόγους.

2. Δεν είναι και πολύ έμπειρος

Στο παρελθόν έχουμε μιλήσει ξανά γι’αυτό το ζήτημα. Ο φίλος σου μπορεί να μην ασχολείται με την περιοχή εκεί κάτω, γιατί θεωρεί ότι δεν είναι καλός. Είτε είναι άγαρμπος, είτε μένει πολύ επιφανειακά. Ωστόσο αν θες να τον βοηθήσεις για να πάρει τα πάνω του, αν αποφασίσει να κατέβει, προσπάθησε να τον ενθαρρύνεις γιατί αλλιώς δεν σε βλέπω καλά.

3. Μήπως δεν σε θέλει και πολύ;

Αν δεν δίνει βάση στην δική σου απόλαυση και προσπερνάει συνεχώς αυτό το βασικό βήμα, τότε χωρίς να θέλουμε να σου βάλουμε ψύλλους στα αυτιά, μπορεί να μην σε θέλει και τόσο τελικά. Αν το σεξ γι’αυτόν είναι περισσότερο να περάσει εκείνος καλά και όχι και οι δύο, τότε δεν βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

4. Δεν απολαμβάνει την διαδικασία

Σε αυτή την περίπτωση, αν δεχτείς τέτοια απάντηση, τότε ξέρεις τι πρέπει να του πεις. Ούτε εσένα είναι η αγαπημένη σου, αλλά δεν τον αφήνεις και παραπονεμένο.