Οι εκπλήξεις είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές και οι σωστές ιδέες για έκπληξη για το ταίρι σας μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εμπλουτίσετε τη σχέση σας. Αν θέλετε η σχέση σας να μην χάσει τη μαγεία της πολύ σύντομα και θέλετε να κρατήσετε ζωντανό τον έρωτά σας, είναι ο ιδανικός τρόπος. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν πρόκληση, είναι εύκολο να το οργανώσετε. Χρειάζεται μόνο να καταβάλετε προσπάθεια, φροντίδα και σκέψη για να συνεχίσετε να αναζητάτε νέους και δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας. Το παν είναι να του δείξετε ότι νοιάζεστε για την ευτυχία του και για εκείνον, έτσι θα τον κάνετε να νιώσει ξεχωριστός.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές ιδέες για να το κάνετε πράξη εύκολα και χωρίς πολλά χρήματα.

Γράψτε μικρές σημειώσεις στον καθρέφτη

Μπείτε κρυφά στην τουαλέτα ενώ κάνει ντους και γράψτε «Σ’ αγαπώ» ή «Είσαι καυτός» στον αχνισμένο καθρέφτη. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και στα παράθυρα του αυτοκινήτου του. Αυτός είναι ένας γρήγορος και χαριτωμένος τρόπος για να του πείτε πόσο τον λατρεύετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να γράψετε πράγματα στο φαγητό του χρησιμοποιώντας κέτσαπ, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το καταφέρετε αν δεν είστε καλλιτέχνες.

Τακτοποίησε το διαμέρισμά του

Αν δεν μένετε μαζί και είναι λίγο ακατάστατος, κάντε του έκπληξη τακτοποιώντας το διαμέρισμά του. Μερικοί τύποι θέλουν να είναι ακατάστατοι και να εκνευρίζονται αν κάποιος αγγίζει τα πράγματά τους, αλλά αν πιστεύετε ότι ο άντρας σας θα εκτιμούσε ένα χέρι βοήθειας, αυτή η έκπληξη θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τον κάνετε «αλοιφή». Θα μπορούσατε να του πλύνετε τα ρούχα, να καθαρίσετε την κουζίνα του, να τακτοποιήσετε τα ράφια του ή να αλλάξετε τα σεντόνια του.

Αγοράστε του εισιτήρια για την αγαπημένη του εκδήλωση

Είναι θαυμαστής κάποιου μουσικού συγκροτήματος; Υπάρχει κάποιο αθλητικό γεγονός με το οποίο έχει εμμονή; Ή απλά δεν χορταίνει το stand-up comedy; Μάθετε ποιο είναι το αγαπημένο του χόμπι και ξαφνιάστε του αγοράζοντας του εισιτήρια για αυτό το «κάτι» του οποίου είναι θαυμαστής. Ακόμα καλύτερα, πήγαινε μαζί του και περάστε «γκαλά»!

Κάντε του ένα επαγγελματικό μασάζ

Οργανώστε του ένα μασάζ έκπληξη. Ένα ρομαντικό μασάζ με λουλούδια και κεριά είναι βέβαιο ότι θα τον απαλλάξει από το άγχος και θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε τα αρωματικά κεριά, πάρτε μερικά αιθέρια έλαια, πολυτελείς πετσέτες και κάντε του την περιποίηση που του αξίζει!

Γεμίστε το αυτοκίνητό του με καύσιμα

Ο άντρας σου θα σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο! Αυτή η μικρή πράξη αγάπης θα του γλιτώσει πολύ χρόνο! Θα εντυπωσιαστεί επειδή γενικά τα κορίτσια δεν σκέφτονται αυτά τα πράγματα και είναι πραγματικά ένας πρακτικός τρόπος για να δείξετε στον σύντροφό σας πόσο τον νοιάζεστε. Εδώ είναι μια ιδέα μπόνους – αν έχετε χρόνο, μπορείτε και να το πλύνετε. Δεν θα το μετανιώσετε και η έκφραση του προσώπου του όταν δει το αυτοκίνητο θα είναι ανεκτίμητη!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.