Επιμένεις ξανά και ξανά. Χάνεις πολύτιμο χρόνο και ξοδεύεις ψυχικά αποθέματα που θα μπορούσες να τα αξιοποιήσεις αλλού. Δεν κάνεις “κλικ” στον τύπο και δεν πρόκειται να γίνει κάτι παραπάνω, αλλά δεν το αποδέχεσαι και όλο και τον περιτριγυρίζεις. Είναι κρίμα κι αμαρτία. Και παρακάτω σου παραθέτουμε 7 λόγους που πρέπει να τον αφήσεις να προσπεράσει και να καθαρίσεις επιτέλους το μυαλό σου!

1. Καμία καλή σχέση δεν ξεκίνησε με πίεση. Άντε και του κόλλησες τόσο πολύ που αποφάσισε να σου δώσει μία ευκαιρία. Το μόνο που έχεις καταφέρει ξέρεις ποιο είναι; Εξασφάλισες ένα άμεσο μέλλον γεμάτο δυσάρεστες στιγμές. Γιατί δεν υπάρχει ούτε μία σχέση που να προχώρησε μετά από ατελείωτα “παρακάλια” της κοπέλας να πάνε για ένα ποτό.

2. Δεν θα είναι αυτό που νομίζεις. Την ώρα που πιέζεις αφόρητα τον εαυτό σου να τον κατακτήσεις, την ίδια στιγμή χωρίς να το έχεις αντιληφθεί έχεις φτιάξει μία μαγική εικόνα για εκείνον. Πιστεύεις πως είναι ο ιδανικός, ο απόλυτος, ο τέλειος. Εκείνος όμως δεν πιστεύει το ίδιο και για σένα και όταν θα το ανακαλύψεις θα σκάσει αυτή η φούσκα και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

3. Αφήνεις το τώρα να φεύγει μέσα από τα χέρια σου. Αυτό το “κόλλημα” σημαίνει πως ταλαιπωρείσαι ψυχικά αλλά και πως περνάνε μπροστά από τα μάτια σου άλλοι άντρες που καίγονται για σένα και εσύ είσαι τόσο στον κόσμο σου που δεν το έχεις πάρει χαμπάρι! Είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για σένα αλλά εσύ τυφλωμένη!

4. Είσαι ιδανική περίπτωση για να σε εκμεταλλευτεί. Δεν λέμε πως είναι μαφιόζος ο άνθρωπος, αλλά οποιοσδήποτε δει μία γυναίκα που δεν την θέλει, να τον κοιτάζει σαν ξερολούκουμο και με το ζόρι να ανασαίνει μπροστά του, θα μπει υποσυνείδητα στη διαδικασία να σε χρησιμοποιήσει. Είτε με το είσαι η συναισθηματική και σεξουαλική καβάτζα του, είτε γιατί δεν του κάθεται άσχημα να του πληρώνεις τον καφέ του.

5. Οι φίλοι σου δεν ξέρουν τι άλλο να σου πουν. Βλέπουν ξεκάθαρα αυτό που εσύ δεν βλέπεις, δηλαδή πως είναι ένας ΟΚ τύπος, αλλά δεν καίγεται να είναι μαζί σου και απλώς “παίζει”. Αλλά όταν πάνε να σου μιλήσουν νομίζεις πως θέλουν το κακό σου και δεν τον “συμπαθούν”.

6. Δεν είσαι ο εαυτός σου όταν είσαι μαζί του. Επειδή τον θέλεις τόσο πολύ είσαι πρόθυμη ακόμα και να συμπεριφέρεσαι σαν εκείνον, να σου αρέσει ο μικροκόσμος του, τα χόμπι του, οι φίλοι του, τα πάντα. Δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο; Θα πας στο γήπεδο για να είσαι μαζί του. Αλλά θα περάσεις πολύ άσχημα!

7. Σιγά σιγά τρελαίνεσαι και δεν το καταλαβαίνεις. Κοιτάς το κινητό 500 φορές μέσα στην ημέρα μήπως τυχόν και έρθει μήνυμά του και δεν βγαίνεις από το σπίτι για να ψυχολογήσεις ακόμα καλύτερα τη “σχέση” σας και να σχεδιάσεις την επόμενη στρατηγική προσέγγισής του. Για να στο πούμε απλά, έχεις αρχίσει να το χάνεις και το να ορίζει ένα άτομο που δεν “πεθαίνει” για σένα την καθημερινότητα σου σε τέτοιο βαθμό, είναι ένα τεράστιο λάθος.