Όλες θα θέλαμε το σεξ να είναι τέλειο με ελάχιστες ατέλειες αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια.

Κάπως έτσι το Χόλυγουντ μας το παρουσιάζει αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Τα μαλλιά κάπου θα «πιαστούν», αρκετά πράγματα… πονάνε και κόσμος πέφτει μέχρι και από τα κρεβάτια του!

Ορίστε λοιπόν τα 10 ψέματα γύρω από το σεξ που μάς σερβίρει η βιομηχανία του Χόλυγουντ:

  • Τα ζευγάρια ολοκληρώνουν ταυτόχρονα

Η ιδέα του ταυτόχρονου οργασμού στην πραγματικότητα αποτελεί ότι για τον κόσμο η αναζήτηση του… Δισκοπότηρου! Φυσικά σε όλες τις ταινίες οι πρωταγωνιστές κορυφώνουν ακριβώς την ίδια στιγμή, ωστόσο στην πραγματική ζωή είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Φυσικά το ότι δεν υπάρχει ταυτόχρονο τέλος δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει αγάπη. Απλά είναι θέμα συγκυριών και timing…

  • Φούστα πάνω και… σεξ!

Ναι στις ταινίες γίνεται αυτό κατά κόρον. Χαρακτηριστική η σκηνή στο 8 Mile. Ωστόσο ξέρεις πως αμφότεροι, τόσο ο άντρας τόσο και η γυναίκα χρειάζονται λίγο χρόνο πριν προχωρήσουν στο σεξ!

  • Που πήγαν οι γνήσιοι ήχοι;

Στις ταινίες ποτέ δεν ακούγονται οι φυσιολογικοί ήχοι. Τι εννοούμε; Η είσοδος του αέρα, ο ήχος που κάνουν τα δυο σώματα κατά τη διάρκεια της πράξης και πολλά άλλα! Στις ταινίες ακούμε μόνο τις γυναίκες (που και που) να βγάζουν κανένα πνιχτό ήχο. Επαφή με την πραγματικότητα… καμία!

  • Το σεντόνι… ρούχο!

Θυμάσαι ποτέ σε κάποια ταινία να μην σηκώνεται ένας από τους δυο πρωταγωνιστές μετά το σεξ και να μην φορά το σεντόνι ως κάτι πρόχειρο; Αλήθεια στην πραγματική ζωή έχει γίνει ποτέ; Δύσκολο…

  • Το σεξ στο μπάνιο είναι παιχνιδάκι…

Λογικά στις ταινίες ΌΛΑ τα μπάνια έχουν πλακάκια ματ κάτω. Αλλιώς δεν εξηγείται πως ποτέ κανείς δεν γλίστρησε ποτέ. Φυσικά στην πραγματικότητα το σεξ στο μπάνιο είναι υπέρ του δέοντος δύσκολο καθότι είναι το μέρος του σπιτιού με τα περισσότερα ατυχήματα. Κανόνας αυτό!

  • Αυθόρμητο σεξ στη φύση χωρίς… παρατράγουδα!

Ωραίο και ρομαντικό το σεξ κάτω από τα αστέρια αλλά το Χόλυγουντ δεν μας τα εξηγεί σωστά. Σε καμία σκηνή σε σεξ στη φύση δεν δείχνει ζουζούνια, γρασίδι να τσιμπάει και άμμο να μπαίνει σε… άβολα μέρη!

  • Διάλλειμα για τουαλέτα!

Προφανώς αυτό και συμβαίνει ΜΟΝΟ στις ταινίες! Στην πραγματικότητα, αν δεν υποφέρεις από κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά δεν γίνεται να ζητήσεις συγνώμη και να πας στην τουαλέτα. Είναι θέμα τακτ…

  • Προφύλαξη ίσον μύθος

Τείνει κάπως κλισέ και κουραστικό αυτό στις ταινίες αλλά η κουβέντα για την ύπαρξη προφυλακτικού είναι είδος προς εξαφάνιση. Θα αναφερθεί μόνο χιουμοριστικά και αν…! Φυσικά στην πραγματικότητα ούτε διανοείσαι να προχωρήσεις χωρίς προφυλακτικό, ειδικά αν έχεις γνωρίσει πρόσφατα κάποιον. Και καλά κάνεις…

  • Ιεραποστολικό σημαίνει πραγματική αγάπη!

Ίσως ο μεγαλύτερος μύθος γύρω από το σεξ από τη χολυγουντιανή κουλτούρα! Όλα τα ζευγάρια στην μεγάλη οθόνη ολοκληρώνουν τον έρωτα τους σε ιεραποστολική στάση. Φυσικά αυτό γίνεται για να φανεί στο «πανί» το πρωταγωνιστικό δίδυμο, ωστόσο κάθε άλλη στάση φαίνεται πως υποβιβάζει τον έρωτα. Στην πραγματικότητα βέβαια δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιας και το σεξ είναι ανάμεσα σε δυο άτομα που τρέφουν αισθήματα, ανεξαρτήτου… στάσεως!

  • Το σεξ είναι πολύ, πολύ, πολύ αργό…

Ματιές που κρατούν όσο η ερωτική πράξη, αργές νωχελικές κινήσεις και τέμπο σαν ταινία του… Αγγελόπουλου! Αυτά λέει το Χόλυγουντ. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική καθώς το ένστικτο δεν έχει σταθερή ταχύτητα.