Όλοι έχουμε κάνει πολλά λάθη με το πλύσιμο των ρούχων όμως έρχεται η ώρα να σου δώσω 4 tips για να κάνεις το πλύσιμο των ρούχων παιχνιδάκι.

Οι κάλτσες

Capture

Πες αλήθεια πιστεύεις και εσύ ότι κάτι συμβαίνει με τις κάλτσες σου και τις βάζεις ζευγάρι και τις βγάζεις μονές ε; Η λύση είναι να βάζεις πλυντήριο για τις βάζεις ξεχωριστά πριν το κανονικό πλύσιμο των ρούχων. Έτσι δεν θα τις χάσεις ποτέ ξανά.

Φερμουάρ

Capture

Φρόντισε να κλείνεις τα φερμουάρ από τα τζιν σουγιατί μπορεί όχι μόνο να δημιουργήσουν τραβήγματα σε ευαίσθητα ρούχα αλλά και να γρατζουνίσουν τη πόρτα του πλυντηρίου. Επίσης αντίστοιχο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουν και τα σουτιέν, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μια μαξιλαροθήκη για να τα τοποθετείς πριν τα πλύνεις.

Κουμπιά

Capture

Μπορεί τα φερμουάρ να πρέεπι να είναι κλειστά αλλά τα κουμπιά από το πουκάμισο πρέπει να είναι πάντα ανοιχτά. Αυτό γιατί μπορεί όχι μόνο να χαλάσουν οι κουμπότρυπες αλλά και να ξηλωθούν τα κουμπιά.

Στεγνό καθάρισμα

Capture

Όταν η ετικέτα λέει “στεγνό καθάρισμα” τότε πρέπει να την ακούς. Στη περίπτωση των λινών ή των μεταξωτών μπορείς να τα πλύνεις με ασφάλεια στο χέρι και να τα αφήσεις να στεγνώσουν φυσικά αλλά το δέρμα, το σουέτ καθώς και τα κουστούμια μάλλον θα πρέπει να την υπακούς τη συγκεκριμένη.

Και επειδή μεταξύ μας όλοι θέλουμε ρούχα σαν καινούρια, το Skip φέρνει επανάσταση στη φροντίδα των ρούχων, αφού για πρώτη φορά ενσωματώνει τη δύναμη του serum σε υγρό απορρυπαντικό!

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Care serum, το Skip διατηρεί τα αγαπημένα σου ρούχα σαν καινούργια.

Capture

Σε 4 κωδικούς για Μαύρα & Σκουρόχρωμα, Μάλλινα & Μεταξωτά, Αθλητικά και Με σαπούνι Μασσαλίας, η νέα σειρά Skip με Care Serum φροντίζει τις ίνες, μειώνει τα χνούδια και κόμπους, ζωντανεύει τα χρώματα και διατηρεί την ελαστικότητα.