Υποδεχόμαστε τα φρέσκα μήλα του φθινοπώρου  με μια συνταγή που σίγουρα δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη.

 

Υλικά

4 μήλα

1 χυμό από ένα λεμόνι

1 γιαούρτι με μήλο

1φλ πάγο

1 σφηνάκι βότκα μήλο

1 σφηνάκι βότκα καραμέλα

3 κουταλιές σιρόπι αγαύης

¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα

4 ξυλάκια κανέλας

 

Εκτέλεση

Με ένα μικρό μαχαίρι αφαιρούμε προσεχτικά το πάνω μέρος του μήλου σχηματίζοντας μια επίπεδη κορυφή και στη συνέχεια αφαιρούμε το εσωτερικό ώστε να σχηματιστεί μια κούπα. Απλώνουμε στα τοιχώματα λίγο χυμό λεμόνι ώστε να μη γίνει καφέ. Σε ένα μπλέντερ ανακατεύουμε μαζί το γιαούρτι, τον πάγο και το ποτό. Σερβίρουμε μέσα στα μήλα και πασπαλίζουμε με σαντιγί, κανέλα και τα ξύλα κανέλας.