Είμαι νέα οδηγός και για να αρχίσω να συνηθίζω τις διαδρομές πάω  σπίτι – γραφείο, γραφείο – σπίτι! Έχω λοιπόν ένα cd που έχει μέσα το αγαπημένο μου τραγούδι, αυτό που με ταξιδεύει και μου δίνει κουράγιο για όσο καιρό είμαι ακόμα στην Αθήνα! Το μαγικό σε όλο αυτό είναι πως όταν λέω δεν θα βάλω το cd το ακούω στο ραδιόφωνο! Δεν έχω κάνει ούτε μισή διαδρομή χωρίς να το ακούσω, και ποιο είναι αυτό; Σίγουρα είναι και το δικό σου αγαπημένο αφού μιλάει για τους καλοκαιρινούς έρωτες, στις αρχές καλοκαιριού…

Το τραγούδι «Αρχές Καλοκαιριού», το οποίο «ντύνει» την τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια του Carroten για το 2018, υπογράφει μουσικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη, έχει ξεπεράσει τα 1.600.000 views μέσα σε ένα μήνα προετοιμάζοντάς μας όλους κατάλληλα να βουτήξουμε παρέα με το Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στις καρδιές μας αλλά και στα charts, αυτό το καλοκαίρι από τις αρχές μέχρι και το τέλος του.

Το Carroten Song «Αρχές Καλοκαιριού» που ερμηνεύει η Τάμτα, μια από τις ωραιότερες φωνές της γενιάς της, κυκλοφορεί από την Minos-EMI/UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά μέσα.