Οι πιο γευστικοί και λαχταριστοί διαγωνισμοί με την Pizza Fan επιστρέφουν! Αυτή τη φορά τρεις σούπερ τυχεροί/ές φίλοι/-ες μας κερδίζουν δύο φανταστικές πίτσες AL FORNO (10 τμχ.), τις νέες πεντανόστιμες πίτσες οι οποίες ξεχωρίζουν για την ζύμη τους. Η AL FORNO είναι μια μοναδική πίτσα, που θα σας οδηγήσει στα μονοπάτια της απόλαυσης, καθώς εάν ξετρελαίνεστε για mozzarella και χειροποίητη ζύμη η Pizza AL FORNO είναι μια νέα πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα. Έρχεται με γνήσια mozzarela φυσικής ωρίμανσης και Ιταλική Φουρνιστή ζύμη που ζυμώνεται στο χέρι με κόκκους καλαμποκιού και έχει τη δική της, διαφορετική, πιο crispy αίσθηση.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό (απαραίτητο το comment στο site – Facebook post): 

 1. Like στην Facebook σελίδα του That’s Life
 2. Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)
 3. Comment (σχόλιο) κάτω από το άρθρο στο Site ή κάτω από τo post του διαγωνισμού στο Facebook, αναφέροντας ποια AL FORNO pizza είναι η αγαπημένη σας!

Όροι Διαγωνισμού και τρόπος παραλαβής δώρων

Ο εν λόγω διαγωνισμός θα τρέξει μέχρι την Πέμπτη 24.10.2021 (δεκτές συμμετοχές μέχρι τις 23:59)Από την επόμενη ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, οι νικητές θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Έλλη Μαστρομανώλη στο 210.52.30.000 για να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Στη συνέχεια, οι νικητές θα μπορούν να καλέσουν στο 18111 ή στο 2108112000 και να πουν ότι έχουν κερδίσει από το that’s life, δίνοντας τον τηλεφωνικό αριθμό τους, καθώς επίσης και να επιλέξουν τις AL FORNO πίτσες της αρεσκείας τους (θα βρείτε τις 16 διαθέσιμες γεύσεις εδώ). Στη συνέχεια κανονίζουν με τον agent ποιες γεύσεις θέλουν και την εξαργύρωση του δώρου τους από το κατάστημα Pizza Fan της περιοχής τους. Η παραλαβή είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑΚΕ AWAY με επίδειξη ταυτότητας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ! 

74 Σχόλια

 1. Mariloy

  ⭐️Thats Life ⭐️ Είσαι αστέρι
  ⭐️ Υπέροχο🎁Κλασική special al forno ⭐️ I ‘m a fan!🏅🎖🥇🔥 💘💘💘💘 Ευχαριστούμε !!

 2. Γιούλη

  📢Al Forno Special📢 📢📢Τι ωραία που θα ήταν να απολαύσουμε αυτό το εκπληκτικό δώρο ! Μπράβο
  Thats Life χρόνια πολλά, προσοδοφόρα , επιτυχημένα ,ανοδικά !

 3. Mary Tsami

  Al Forno Special Ευχαριστούμε that’s life! ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΔΩΡΟ ! 🔝μια ξεχωριστή επιλογή 🔝 Είσαι η καλύτερη πρόταση! 𝓙𝓸𝓵𝓲𝓮

 4. Σοφία Παναγιώτου

  Γερμανική Al forno !Φανταστικό υπέροχο καταπληκτικό – δώρο ! 🍀μακάρι να είμαι η τυχερή καλή επιτυχία Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

 5. Fani

  GUSTOSA AL FORNO 🍕 🍕
  This is just the sweetest!💘All eyes on you👀👁👁👉Thats Life the divine place to be 💖Εξαιρετικής ποιότητας σούπερ δώρο : All the best!!!🔝💖 κάθε επιτυχία! Αυτό το 🎁κλέβει τις εντυπώσεις & την καρδιά μας💖