Η Samantha Carisch και ο Taylor Sinclair είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία και να γεμίσουν την «πιο ευτυχισμένη στιγμή ενός ζευγαριού» με την τεχνολογία του αληθινού έρωτας και της ατέρμονης αγάπης.

Κάμερες, ρομπότ, φορέματα, μικρά ελικόπτερα, προσκλητήρια…όλα είχαν τη μαγεία που χαρίζει απλόχερα η νέα – γενναία- εποχή!

Όμως εκτός από την εξελιγμένη τεχνολογία που έδωσε στην ημέρα έναν άλλον – περίεργο και άκρως διασκεδαστικό αέρα- το πιο σημαντικό δώρο και η πιο πολύτιμη στιγμή ήταν άλλη. Η μητέρα της  Carisch δίνει την μάχη με τον καρκίνο και η υγεία της δεν της έτρεψεε να βρεθεί δίπλα στην κόρη της και να χαρεί με την χαρά της!

Όμως η κοπέλα θέλοντας – όσο τίποτε άλλο να την έχει στο πλευρό της- κατάφερε να την καλέσει και να την τιμήσει με τη βοήθεια της κάμερας, των υπολογιστών και των τηλεοράσεων! Και έτσι η μητέρα είδε όλες τις λεπτομέρειες, τις ευχές , τις αγκαλιάς και το μεγάλο party!

Ένα party όπου τα ποτά στα έδινε ένα ρομπότ, όπου 3d εκτυπωτές σου έδιναν τις φωτογραφίες στο χέρι- ατάκα και επιτόπου- και κρυμμένες κάμερες-σε αναπάντεχα σημεία- κατέγραφαν τα πάντα λεπτομερώς!

«Μπορεί να φαίνεται περίεργο σε κάποιους ανθρώπους αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ωραία και να είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι. Η μητέρα μου κατάφερε να είναι εκεί και να δει όλη τη διαδικασία. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι», δηλώνει η νύφη!