Ενώ η Barbie δεν θα κάνει ακόμα πρεμιέρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι θαυμαστές της εμβληματικής κούκλας εξακολουθούν να είναι ενθουσιασμένοι και γιορτάζουν την κυκλοφορία της ταινίας, μοιράζοντας τη δική τους άποψη για το τι θα φορούσαν αν ζούσαν στη Barbieland και διοχετεύουν μια αισθητική Barbiecore στην πόλη.

Δύο ψηφιακοί δημιουργοί από την περιοχή έχουν δημιουργήσει επίσης εικονικά έργα τέχνης με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, με το Burj Khalifa του Ντουμπάι.

Πριν από λίγες μέρες, ο καλλιτέχνης του AI, γνωστός ως ο Μελλοντικός Βεδουίνος στα social media, μοιράστηκε μια ανάρτηση καρουζέλ στο Instagram που απεικονίζει το εμβληματικό κτίριο καλυμμένο με ροζ διακόσμηση που μοιάζει με μπαλόνι. Ονειρεμένο και χαρούμενο, το εκπληκτικό έργο τέχνης δείχνει άντρες και γυναίκες να περνούν από κάτω, απολαμβάνοντας το ροζ φως των μπαλονιών.

 

Επιπλέον, η ανάρτηση περιελάμβανε και άλλα γραφικά για το πώς θα έμοιαζε μια ονειρική Barbieland μέσα στον ψηλό πύργο. Μαντέψατε σωστά, όλα τα ροζ και υπέροχα.

Λίγες μέρες αργότερα, η πιο μεγάλη κούκλα Barbie – που φοράει το εμβληματικό ασπρόμαυρο ριγέ μαγιό της ζέβρας – βγαίνει από ένα φούξια κουτί σε μέγεθος Burj. Δημιουργήθηκε από το Creative Content and Social Media Agency Eye Studio με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την KSA, το βίντεο δείχνει μια παιχνιδιάρικη ερμηνεία της κούκλας μεγάλου μεγέθους, που εμφανίζεται έτοιμη να αντιμετωπίσει το Downtown Dubai.

Το Bazaar Arabia μοιράζεται το βίντεο εδώ

Η ταινία Barbie έχει απαγορευτεί στα ΗΑΕ;

Η ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτό το πολυαναμενόμενο blockbuster μετατέθηκε από τις 20 Ιουλίου στις 31 Αυγούστου. Αν και δεν έχουν δηλώσει τίποτα για την κυκλοφορία της ταινίας, εκτός από την ημερομηνία, πολλές ταινίες που είχαν απαγορευτεί στο παρελθόν ακολούθησαν το ίδιο μοτίβο, προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στους θαυμαστές.

Η ταινία Barbie αντιμετωπίζει ήδη τον κίνδυνο να μην κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει ήδη απαγορευτεί από το Βιετνάμ λόγω της συμπερίληψης ενός χάρτη που μοιράζεται «αμφισβητούμενες κινεζικές εδαφικές διεκδικήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας». Πιθανώς να προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο και άλλες χώρες της περιοχής όπως το Μπρουνέι, τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία και την Ταϊβάν.

Επί του παρόντος, ο σάλος είναι εντελώς υποθετικός, καθώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες εκτός από την καθυστερημένη ημερομηνία κυκλοφορίας – αλλά αν τα προηγούμενα μοτίβα είναι δείκτες, θα μπορούσαμε να δούμε ένα καλοκαίρι χωρίς Barbie στη Μέση Ανατολή.