Η Samsung Electronics Hellas με την fitness instructor, Μάντη Περσάκη (“BY MANDY PILATES AND MORE Ι.Κ.Ε ”), διοργάνωσε προωθητική ενέργεια με δύο (2) pilates sessions που διεξήχθησαν ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στον διαγωνισμό της Samsung Electronics Hellas, ο κόσμος υποδέχθηκε τη δράση με ενθουσιασμό, καθώς υπεβλήθησαν περισσότερες από διακόσιες (200) αιτήσεις για συμμετοχή. Κατόπιν κλήρωσης, 20 νικητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνδυάσουν την άσκηση με την τεχνολογία του οικοσυστήματος Samsung Galaxy σε ένα εκπληκτικό fitness event.

Στο χώρο του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, η Μάντη Περσάκη έδωσε τον παλμό για την high tech προπόνηση pilates ενώ ταυτόχρονα, ήταν σε ζωντανή σύνδεση με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εκπτωτικού χωριού Designer Outlet Athens στα Σπάτα. Οι νικητές έζησαν ένα ταξίδι ευεξίας και τεχνολογίας, απολαμβάνοντας δύο 20λεπτα sessions, παρέα με το Samsung Galaxy Z Flip5 και το Galaxy Watch6 στον καρπό του χεριού τους. Τα Galaxy Watch6 κατέγραφαν τα δεδομένα όσων συμμετείχαν, όπως καρδιακούς παλμούς, θερμίδες που καταναλώθηκαν και άλλα, βοηθώντας τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τα αποτελέσματα της προπόνησής τους. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του pilates session, όλοι οι νικητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν το πρόγραμμα γυμναστικής της Μάντη Περσάκη από το νέο Galaxy Z Flip5, και να ακολουθούν τις οδηγίες της από διάφορες οπτικές γωνίες, με την λειτουργία Flex Mode[1].

Οι νικητές που παρευρέθηκαν στο Samsung Pilates Event έλαβαν ως δώρο μια ετήσια online συνδρομή σε pilates session από τις σχολές «Pilates By Mandy», ενώ μπήκαν σε κλήρωση για να κάνουν δικό τους ένα Samsung Galaxy Watch6.

[1] Η λειτουργία Flex Mode υποστηρίζεται σε γωνίες μεταξύ 75° και 115°.