Το διάσημο ζευγάρι μετά από 5 χρόνια σχέσης ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό τους τίτλους τέλους του, παρ’όλο που όλα έδειχναν ότι θα προχωρούσαν στο επόμενο βήμα. Ο λόγος για την Lady Gaga και τον Taylor Kinney που είχαν κατά κάποιο τρόπο οριστικοποιήσει τον χωρισμό τους. Μάλιστα η τραγουδίστρια στο instagram της είχε δημοσιεύσει:

«Ο Taylor και εγώ πιστεύουμε πως είμαστε αδερφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας και έτσι πήραμε αυτή την απόφαση. Είμαστε και οι δυο φιλόδοξοι καλλιτέχνες και το πρόγραμμά μας δεν μας επέτρεπε να ζήσουμε την αγάπη μας όπως θα θέλαμε και θα έπρεπε. Δώστε μας τον χώρο μας. Είμαστε άνθρωποι και εμείς και αγαπιόμαστε πραγματικά».

Σύμφωνα όμως με την Daily Mail όμως, η Lady Gaga δεν έδωσε πίσω το μονόπετρο αφήνοντας έτσι την πιθανότητα επανασύνδεση να αιωρείται και στην πραγματικότητα ελπίζει να είναι πάλι μαζί χωρίς μάλιστα να προσπαθεί για να σώσει την μακροχρόνια σχέση της με τον Taylor.

Εμείς θέλουμε πάντως να τους δούμε και πάλι μαζί!

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 28: Recording artist Lady Gaga and actor Taylor Kinney attend the 2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 28, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)