Είναι ένα θέμα αυτό το πλύσιμο των πιάτων. Εάν υπάρχει κατανόηση στο σπίτι τότε το “πρόβλημα” λύνεται. Εάν όμως έχει παιδιά που δεν θέλουν να βάλουν το χεράκι τους στο νεροχύτη τότε έχεις μπλέξει. Όπως για παράδειγμα η Patricia Perez που είχε μαλλιάσει η γλώσσα της να λέει στα παιδιά της να πλύνουν καμιά φορά τα πιάτα. “Βρε καλά μου, βρε χρυσά μου”… τίποτα αυτά. Ε, κάποια στιγμή τσαντίστηκε και έκανε κάτι που έχει περάσει από το μυαλό όλων των μανάδων αυτού του κόσμου.

Τι έκανε; Πέταξε όλα τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα από τα ντουλάπια και τα αντικατέστησε με πλαστικά! Τα παιδιά όταν το είδαν έπαθαν ένα σοκ και κατάλαβαν πως η μητέρα τους είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Στο Τwitter οι users έκαναν διάφορα σχόλια με άλλους να τονίζουν πως καλά έκανε αφού δεν την άκουγαν και άλλους να τονίζουν πως τώρα θα δημιουργηθεί άλλο θέμα γιατί όλο αυτό το πλαστικό θα καταλήξει στο περιβάλλον!

1-1488218555575
Η Patricia αστειεύτηκε πως πλέον δεν θα χρειαστεί να ξαναπλύνει πιάτα και έτσι θα ησυχάσουν και τα νεύρα της, ωστόσο κάτι να μας λέει πως ήθελε απλώς να τρομάξει τα τεμπέλικα παιδιά της και να τους δείξει πως δεν πρέπει να τα βάζεις με καμία μητέρα γιατί είναι εκείνη που θα γελάσει τελευταία!