Σε μία αντισυμβατική και παράξενη δήλωση προχώρησε η Mila Kunis σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον σύζυγό της Ashton Kutcher για το podcast των Dax Shepard και Monica Padman. Σε συζήτηση σχετικά με την προσωπική περιποίηση, η 37χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν κάνει μπάνιο τα παιδιά της καθημερινά ενώ συνήθως δεν τα πλένει με σαπούνι. «Μεγαλώνοντας δεν είχα ζεστό νερό, έτσι δεν έκανα ούτως ή άλλως συχνά ντους. Αλλά και όταν απέκτησα παιδιά, εξακολουθούσα να μη θέλω να τα κάνω καθημερινά μπάνιο. Δεν ήμουν από τους γονείς που έκαναν μπάνιο το μωρό τους» συμπληρώνει.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Dax συμβούλεψε την συμπαρουσιάστρια του «να μην αποστερεί την επιδερμίδα από τα φυσικά της έλαια χρησιμοποιώντας καθημερινά σαπούνι». Τότε η Mila μίλησε για την δική της προσέγγιση στο μπάνιο των παιδιών της και ο Ashton προσέθεσε πως: «Τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους, τα πλένεις. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος».

Όσο για την προσωπική τους καθαριότητα, ο 43χρονος είπε ότι σε καθημερινή βάση πλένει μόνο τις μασχάλες και τη βουβωνική χώρα με μια μπάρα σαπουνιού. Πιο σχολαστικοί δήλωσαν πάντως με την καθαριότητα του προσώπου τους, το οποίο ο Kutcher πλένει πάντα μετά την άσκηση και η Kunis δυο φορές τη μέρα.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου, αν και η προσέγγιση του χολυγουντινού ζευγαριού δεν είναι τόσο άτοπη. Η αλήθεια είναι ότι το καθημερινό μπάνιο μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στην επιδερμίδα, ειδικά των παιδιών. Επίσης, τα ισχυρά συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα μπάνιου μπορούν να προκαλέσουν ευαισθησία στην επιδερμίδα εάν χρησιμοποιούνται με μεγάλη συχνότητα.

Δείτε ακόμη: FKA Twigs: Από «καθαρή τύχη» ξέφυγε η τραγουδίστρια από τον κακοποιητικό πρώην της, Shia LaBeouf