Ο 57χρονος ηθοποιός έχει απασχολήσει πολύ τα media τις τελευταίες μέρες λόγω της δίκης του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Είναι γνωστό και το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ότι κάνει εδώ και χρόνια εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ. Μεταξύ άλλων, έχει δηλώσει ότι «έχω κάνει ό,τι ναρκωτικό υπάρχει αλλά ποτέ δεν ήμουν εκτός ελέγχου». Τώρα, ο Johnny Depp παραδέχεται ότι παρείχε ο ίδιος μαριχουάνα στην 13χρονη τότε (τώρα είναι 21) κόρη του, Lily Rose Depp. Μάλιστα, δηλώνει ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο γονιό, καθώς το δικό του «πράγμα» ήταν από έμπιστο προμηθευτή και «ποιοτικό». 

Τι συνέβη ακριβώς και θεώρησε καλό ο Johnny Depp να δώσει μαριχουάνα στην 13χρονη κόρη του;

Το θέμα συζητήθηκε στο δικαστήριο όταν η εφημερίδα The Sun χρησιμοποίησε ως πιστήριο το πρόβλημα ναρκωτικών που έχει ο Johnny Depp ώστε να στηρίξουν τον ισχυρισμό ότι ο ηθοποιός ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Ο Johnny Depp έχει κάνει μήνυση στην βρετανική εφημερίδα The Sun για το δημοσίευμά της σχετικά με την επίθεση του στην Heard.

Η Lily Rose Depp σε ηλικία 13 ετών είχε αποκαλύψει στον πατέρα της ότι είχε πάει σε ένα πάρτυ, όπου κάποιος της έδωσε να κάνει ένα τσιγαριλίκι. Τότε, ο Depp της έδειξε τις προσωπικές του προμήθειες και της έδωσε ένα δικό του τσιγάρο με κάνναβη. Της είπε ότι αν είναι να κάνει μαριχουάνα, καλύτερα να της δίνει ο ίδιος, του οποίου είναι πιο έμπιστη. Ακόμη, της μίλησε για τον κίνδυνο το τσιγάρο που της δίνει κάποιος τρίτος να είναι αναμειγμένο με άλλα ναρκωτικά και επικίνδυνες χημικές ουσίες.

johnny depp κόρη

“Είναι θέμα ασφάλειας. Ένας πατέρας ανησυχεί για την υγεία της κόρης του” εξήγησε ο Depp στο δικαστήριο, όπου τρέχει η διαμάχη του με την βρετανική εφημερίδα The Sun για τους ισχυρισμούς της ότι ο Johnny Depp βιαιοπράγησε κατά της Amber Heard.

“Ήταν μόνο 13 και δεν ήξερε τι να κάνει. Έτσι της είπα «άκου, γλυκιά μου, εάν είσαι σε πάρτυ και κάποιος σου δίνει τσιγαριλίκια, δώσε το σε κάποιον άλλον. Μην πειραματίζεσαι με ναρκωτικά με ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι»”.

«Μίλησα με την τότε γυναίκα μου (σ.σ. την Vanessa Paradis) και συμφώνησε με το σχέδιο μου. Μετά, έκανα μία μεγάλη συζήτηση με την Lily Rose για την σημασία της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας όσον αφορά τα ναρκωτικά».  

johnny depp κόρη