Η Shakira «κατάλαβε» ότι ο πρώην της Gerard Pique φέρεται να απατούσε αφού βρήκε τη μαρμελάδα της φράουλα να έχει σχεδόν φαγωθεί, στο ψυγείο τους όταν επέστρεψε από ταξίδι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, 45 ετών, και ο Πικέ, 35 ετών, χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι και έχουν εμπλακεί πρόσφατα σε μια πικρή διαμάχη, η οποία πιστεύεται ότι οφείλεται στη σχέση του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα με την Κλάρα Τσία, 23 ετών. Το νέο ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο.

Φημολογείται ότι ο Gerard και η Clara ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν τελειώσει ο γάμος του με τη Shakira και, από τότε που οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, κυκλοφόρησαν φήμες για την απιστία του Pique.

Και τώρα, έχει αναφερθεί ότι αυτό συνέβαινε με τη Shakira που επέστρεφε στο σπίτι από τα ταξίδια για να βρει ένα άδειο βάζο μαρμελάδας – παρά το γεγονός ότι ούτε στον Pique ούτε στα παιδιά της αρέσει αυτή η μαρμελάδα, σύμφωνα με πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία της Νότιας Αμερικής.

Το ShowNews Today αναφέρει ισχυρισμούς ότι ήταν απίθανο να είχε φάει η μαρμελάδα από τον Πικέ, καθώς προφανώς δεν του αρέσει και έτσι συμπέρανε ότι την απατούσε.