Το μουσικό βίντεο της Shakira “BZRP Music Sessions #53” έγινε viral αυτή την εβδομάδα για τη στιχουργική της απομάκρυνση του πρώην της Gerard Piqué. H Casio και η Twingo πιάστηκαν στα πυρά όταν άφησε να εννοηθεί ότι ήταν υποβάθμιση, όπως η σημερινή φίλη του Piqué, Clara Chía Marti. Οι δύο μάρκες εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμή και απάντησαν στο diss κομμάτι της.

Την Τετάρτη, η Shakira κυκλοφόρησε το “BZRP Music Sessions #53” με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap. Σε έξυπνα λογοπαίγνια στα ισπανικά, παρακάλεσε τα ονόματα του Πικέ και του Μάρτι. Στους στίχους, η Shakira φαινόταν να αναφέρεται στην Clara ως υποβάθμιση του Piqué. «Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo», τραγούδησε η Shakira. Τα ρολόγια της Casio φώναξαν επίσης ενώ εκείνη “την έλεγε” στον Πικέ. «Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio», πρόσθεσε η Shakira. Από την κυκλοφορία του τραγουδιού, πολλά memes δημιουργήθηκαν με τους κομψούς στίχους της Shakira για τα αυτοκίνητα Twingo και τα ρολόγια Casio.

Στο Twitter, η Casio υπενθύμισε στους ανθρώπους ότι η εταιρεία παρέχει επίσης πληκτρολόγια. Το τμήμα εκπαίδευσης της μάρκας συμπεριέλαβε μια φωτογραφία του Daft Punk σε ένα επεισόδιο του Family Guy με πληκτρολόγιο Casio. Τα hashtag της ανάρτησης περιλαμβάνουν τους στίχους από την επιτυχία του γαλλικού ντουέτου «Harder, Better, Faster, Stronger». Μία από τις μελωδίες στο τραγούδι της Shakira έχει συγκρίνει με το κλασικό Daft Punk.

«Σήμερα λάβαμε αρκετές ειδοποιήσεις για μια αναφορά του CASIO σε ένα τραγούδι», έγραψε η εταιρεία. “Τα ρολόγια και τα πληκτρολόγια και οι αριθμομηχανές CASIO είναι εφ’ όρου ζωής.”

Η Renault, η εταιρεία που κατασκευάζει το αυτοκίνητο Twingo, απάντησε επίσης. Το τμήμα Ισπανίας της μάρκας έκανε αναφορά στον στίχο της Shakira όπου τραγούδησε, “A she-wolf like me isn’t for guys like you.” Η Renault χρησιμοποίησε επίσης το hashtag «claramente» στην ανάρτησή της, με τον τρόπο που η Shakira παρακάλεσε το όνομα της Clara στο τραγούδι. Το αυτοκίνητο στη φωτογραφία έχει τον αριθμό 22, που είναι μια αναφορά στον στίχο: «Αξίζω δύο 22 χρονών». Η Clara φέρεται να ήταν 22 ετών όταν άρχισε να βλέπει τον Πικέ.

«Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Ανέβασε τον ήχο!” έγραψε η Renault στο Twitter.