Η Benetton Hellas συνεχίζοντας την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων στην Ελλάδα, εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα στο κέντρο του Πειραιά, μια ανάσα από το ιστορικό Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

Το νέο κατάστημα, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 46, εκτείνεται σε δύο ορόφους συνολικής επιφάνειας 370τμ, και εκμεταλλεύεται τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στους οποίους οι γυναικείες, αντρικές και παιδικές συλλογές, τα χρώματα και ο σχεδιασμός τους βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής των πελατών και παρουσιάζονται σε ένα περιβάλλον που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, δυναμικό και διαδραστικό.

Στο εσωτερικό του χώρου, τα αντικείμενα και ο φωτισμός αλληλοεπιδρούν με τα ενδύματα, δίνοντας έμφαση στο στιλιστικό θέμα Fruit of Desire για τη νέα σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Οι νέες συλλογές της United Colors of Benetton αποτελούν μια έκρηξη αισθητικών θεμάτων που αντικατοπτρίζουν ζωτικότητα και ενέργεια και είναι σχεδιασμένες από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της εταιρείας, Andrea Incontri.

Ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων του καταστήματος αλλά και την επομένη (12 και 13 Μαΐου αντίστοιχα) οι πελάτες και φίλοι του brand θα μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές προσφορές και δώρα.