Τις τελευταίες μέρες όλοι μιλούν για τον Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 22χρονος κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά Έλληνας παίκτης ή παίκτρια. Μάλιστα, κατάφερε να μας χαρίσει έναν εντυπωσιακό αγώνα εναντίον του No.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίον και «δυσκόλεψε» αφού το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στα 2-3 σετ.

Ο κορυφαίος αθλητής ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει απαιτητική καθημερινότητα. Ο ίδιος βρίσκεται συνεχώς στο «τρέξιμο», ήδη από την εφηβεία του, με εκτενείς προπονήσεις και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μοιράζεται ένα από τα μυστικά του μαζί μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το… αποσμητικό του! Το ανανεωμένο Rexona με την νέα ενισχυμένη σύνθεση 3 φορές πιο δυνατή, προσφέρει έως και 96 ώρες προστασία. Έτσι, καταφέρνει να δείχνει πάντα άνετος, όσο κίνηση και εάν απαιτεί η μέρα του, χωρίς να ανησυχεί για τον ιδρώτα του.

Το αποσμητικό Rexona με τη μοναδική Τεχνολογία Motion Sense ενεργοποιείται με κάθε κίνηση για να προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία έως και 48 ώρες. Το Rexona είναι ο ικανός σύμμαχός του Στέφανου, στο να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση!

Μάλιστα, ο Στέφανος συνεργάστηκε με το Rexona στην νέα του τηλεοπτική καμπάνια, όπου μας προκαλεί να κινηθούμε.

«Βάλε την κίνηση σε κάθε στιγμή της ζωής σου. Άσε ό,τι κάνεις, Σήκω, Ετοιμάσου, Βάλε Rexona και Κινήσου!»