Η μέρα για την οποία προετοιμάζεσαι ένα χρόνο έφτασε. Η καρδιά σου χτυπάει δυνατά. Ανυπομονείς… να συμμετάσχεις, να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

Νιώθεις έτοιμη να πετύχεις τους στόχους σου. Ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου.

Όπως ακριβώς κι ο πιο πιστός σου σύμμαχος, το Samsung Galaxy Watch Active2, που σε συντρόφευε, σε ενθάρρυνε και σε παρακινούσε σε κάθε σου βήμα, όλο το 24ωρο.

Χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες και τις πρωτοποριακές εφαρμογές του, μπορούσες να ελέγχεις την καθημερινή σου πρόοδο, τη διατροφή σου και το ιστορικό της φυσικής σου κατάστασης, συνολικά.

Μέσω της εφαρμογής παρακολούθησης ύπνου, υιοθέτησες υγιεινές συνήθειες ύπνου, εξασφαλίζοντας συνεπώς την απαραίτητη ξεκούραση για μια παραγωγική ημέρα, γεμάτη δραστηριότητες.

Με την αναβαθμισμένη λειτουργία Running Coach, παρακολουθούσες τον προσωπικό σου ρυθμό τρεξίματος, σε πραγματικό χρόνο, και είχες τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από επτά διαφορετικά προγράμματα προπόνησης. Οι ενσωματωμένοι καινοτόμοι αισθητήρες στο πίσω μέρος του, σου παρείχαν τα απαραίτητα δεδομένα ευεξίας ταχύτερα.

Κι έτσι, κατάφερες να προσαρμόσεις τις προπονήσεις σου και να βελτιώσεις τις αποδόσεις σου.

Διαχειρίστηκες το άγχος σου με την εφαρμογή Samsung Health[i], ολοκλήρωσες προγράμματα καθοδηγούμενου διαλογισμού της εφαρμογής Calm[ii], έθεσες τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, παρακινώντας τον εαυτό σου #DoWhatYouCant.

Η μέρα ήρθε και είσαι έτοιμη.

Χάρη στην εντυπωσιακή λειτουργία My Style[iii], το καντράν του Galaxy Watch Active2 ταιριάζει με το αθλητικό σου outfit που τόσο προσεκτικά διάλεξες για τη μέρα. Το Samsung Galaxy Note σου θα σου ανακατευθύνει κλήσεις και SMS στο smartwatch σου, με το πρωτοποριακό Call and Message continuity[iv]. H αγαπημένη σου λίστα από το Spotify[v] θα σου δώσει ρυθμό και θετική ενέργεια, από τα ασύρματα Samsung Galaxy Buds σου.

Το Οικοσύστημα συσκευών Galaxy θα διασφαλίσουν πως θα απολαύσεις μια αδιάκοπη, κορυφαία εμπειρία, αντάξια  μια ξεχωριστής, συμβολικής ημέρας.

Η Samsung, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 4η συνεχόμενη χρονιά, θα βρίσκεται δίπλα σου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, για να σε ενθαρρύνει να κάνεις το επόμενο βήμα, να κατακτήσεις τους στόχους τους, να βελτιώσεις την ευεξία σου, με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Μάθε πως μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα τις αγαπημένες σου Galaxy συσκευές στο booth της Samsung, για μια εξυπνότερη και ευκολότερη ζωή, με κομψότητα και στυλ.

[i] Η παρακολούθηση άγχους απενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του ύπνου και των προπονήσεων.

[ii] H εφαρμογή Calm διατίθεται πλέον στα αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά. Mη διαθέσιμη στην Κυπριακή αγορά

[iii] Η εφαρμογή My Style είναι διαθέσιμη μόνο για Galaxy/Android smartphones.

[iv] Το smartphone πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο LTE ή WiFi καθώς και το Galaxy Watch Active2 σε WiFi

[v] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή.