Είσαι φοιτητής; Εργένης; Ή ζεις μόνος σου γενικά χωρίς τη βοήθεια της μαμάς σε κάποια αφιλόξενη πόλη όπου δεν έχεις κάποιον να σου μαγειρεύει και έτσι γυρίζοντας από τη δουλειά ή μια κουραστική μέρα στη δουλειά δεν βρίσκεις “σπιτίσιο” ζεστό φαγάκι; Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο δεν πρόκειται να πεις ποτέ ξανά “Μαμά πεινάω”. Ένα βιβλίο με νόστιμες συνταγές αλλά και εύκολες φτιαγμένες με αγάπη.Και τι πειράζει αν έκανες λύσσα το φαγητό, αν το ρύζι έγινε λαπάς αντί για ριζότο ή κάηκε το κρέας; Κάθε φορά γίνεσαι καλύτερος μάγειρας μέρα με τη μέρα.

Με 90 εύκολες πάνω από όλα συνταγές που ανεβάζουν σιγά σιγά το επίπεδο της μαγειρικής σου από ένα σάντουιτς μέχρι μαμαδίστικο παστίτσιο κάθε συνταγή του βιβλίου είναι επιλεγµένη για αρχάριους µάγειρες που αγαπάνε το καλό φαγητό. Κι επειδή πρόκειται για το πιο high tech βιβλίο µαγειρικής, μπορείς να κατεβάσεις το application του Μαμά Πεινάω στο smartphone σου, να σκανάρεις το QR code που θα βρεις σε κάθε συνταγή και αυτόµατα η λίστα του σουπερµάρκετ θα βρίσκεται στο κινητό σου! Επιπλέον, οι συµβουλές σε κάθε στάδιο και περίπτωση θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και… χορτάτο στα πιο ανέµελα χρόνια της ζωής σου.

Για να µην ξαναφωνάξεις από µακριά… «Μαµά, πεινάω»!

Το βιβλίο μαγειρικής του Τάσου Αντωνίου «Για να μην ξαναπείς πότε.. Μαμά πεινάω» των Εκδόσεων Πατάκη βραβεύτηκε στα φετινά Gourmand World Cookbook Awards 2014. Το βιβλίο του Τάσου Αντωνίου έλαβε το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία «Best Easy Recipes Cookbook». Ο νικητής θα διαγωνιστεί με τους νικητές από τις υπόλοιπες χώρες στην ίδια κατηγορία για το Καλύτερο στον κόσμο. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη Yantai της Κίνας (8-11 Ιουνίου 2015).Τα Gourmand World Cookbook Awards θεωρούνται τα βραβεία Όσκαρ του κόσμου του φαγητού και του κρασιού. Δημιουργήθηκαν από τον Edouard Cointreau με σκοπό να κάνουν ευρύτερα γνωστά στον κόσμο τα βιβλία της μαγειρικής.