Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2012 από Τάνια Γκίνη στην κατηγορία Boudoir
 
 

Αυτό το καλοκαίρι κάνε τη διαφορά με μαγιό GameBoy

gameboy-swimsuit
gameboy-swimsuit
Γιατί να κάνεις ένα θέμα μόδας με μαγιό στα μέσα Δεκέμβρη; Πρώτον, γιατί ο κόσμος του ίντερνετ δεν έχει σύνορα κι επομένως μπορούν να το διαβάσουν ωραιότατα οι ομογενείς μας στην Αυστραλία ή την Αργεντινή και δεύτερον γιατί τα μαγιό που βρήκαμε στο gameslife.gr είναι πρωτότυπα και ρετρό ταυτόχρονα.

Για να καταλάβεις τι εννοώ τσέκαρε τα GameBoy Color Swimsuits εδώ , αν ψάχνεις μια εμφάνιση fashion statement στην παραλία. Το μόνο μειονέκτημα βέβαια είναι πως φορώντας αυτό το μαγιό δίνεις κι ένα στοιχείο για την ηλικία σου αφού η πασίγνωστη παιχνιδομηχανή πρωτοκυκλοφόρησε το 1989.

Αν φορέσεις αυτό το μαγιό και δεις κάποιους να σε κοιτούν με απορία μόλις πατήσεις το πόδι σου στην παραλία, τότε μάλλον πρόκειται για άτομα που γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’90 κι έπαιξαν κατευθείαν με Xbox.

Θα κάνω μια έρευνα στο διαδίκτυο μήπως ανακαλύψω και τα μαγιό Pac-Man…

Τάνια Γκίνη

 
Με σπουδές στην Επικοινωνία, guest εμφάνιση στο χώρο της Διαφήμισης, τελικά, με κέρδισε ο χώρος του Βιβλίου. Σε μία «έκλαμψη φρονήσεως», αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δύο παιδικά μου όνειρα, τη μόδα και το γράψιμο, ε, και εδώ κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα!