Η Cara Delevingne ξεχώρισε αμέσως – ανάμεσα σε τόσα μοντέλα – χάρη στα έντονα, γεμάτα φρύδια της. Η ηθοποιός Lily Collins η οποία αποτελεί το νέο πρόσωπο της Lancome, αιχμαλωτίζει το κοινό όταν ο φακός κάνει κοντινά πλάνα στο δυνατό βλέμμα της που τονίζεται χάρη στο σχήμα των φρυδιών της.

Lily Collins

Lily Collins

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, τα γεμάτα φρύδια επανήλθαν ως τάση και οι περισσότερες γυναίκες αναστενάξαμε από ανακούφιση καθώς όχι μόνο έχουμε ξανά τη δυνατότητα να μοιάσουμε στα κλασσικά πρότυπα ομορφιάς που όρισαν γυναίκες όπως η Audrey Hepburn, η Elizabeth Taylor και η Brooke Shields αλλά επίσης θα μειωθεί το μαρτύριο με το τσιμπιδάκι.

Τι γίνεται όμως τώρα που θέλουμε να αποκτήσουμε ξανά πιο γεμάτα φρύδια δίχως να περάσουμε από άχαρο στάδιο; Πολύ απλά αποκτούμε τη μάσκαρα φρυδιών Browdrama της Maybelline New York.

Browdrama by Maybelline New York

Browdrama by Maybelline New York

H Browdrama (ενδεικτική τιμή λιανικής 5,95 €) διαθέτει επαναστατικό στρογγυλό βουρτσάκι σχηματισμού το οποίο μας επιτρέπει να ακολουθούμε με ευκολία το σχήμα του φρυδιού και η gel σύνθεση με χρώμα χαρίζουν στα φρύδια πλούσιο γέμισμα και τα τονίζουν δημιουργώντας βλέμμα έντονο και σαγηνευτικό. Η Browdrama κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις Dark Blond, Medium Brown και Dark Brown.

Beauty tip: Χρησιμοποιήστε τη σκούρα απόχρωση αν επιθυμείτε αρκετά έντονο αποτέλεσμα!

Η Maybelline New York μας βοηθάει να ακολουθήσουμε μια τάση δίχως να χρειαστεί να κάνουμε θυσίες!