Ως γυναίκα με σπαστά μαλλιά, λατρεύω το ισιωτικό καθώς μου επιτρέπει τόσο να ισιώνω τα μαλλιά μου όσο και να τονίζω τις μπούκλες μου. Είμαι σίγουρη πως πολλές από εσάς, βρήκατε μέσα από τη χρήση του ισιωτικού τη μικρή κομμώτρια που κρύβατε μέσα σας και ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι Γιορτές, τα ισιωτικά θα “πάρουν φωτιά”. repair-damaged-hair

Αν έχεις παρατηρήσει πως οι άκρες των μαλλιών σου γίνονται άγριες ενώ περνάς πολλές φορές τη συσκευή από την ίδια τούφα προσπαθώντας να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε μάλλον χρησιμοποιείς το ισιωτικό σε πολύ υψηλή θερμοκρασία (πιθανώς στη μέγιστη).

Ναι, με αυτόν τον τρόπο όντως καταστρέφονται οι άκρες των μαλλιών αλλά η ίδια χρήση είναι που σε αναγκάζει να περνάς πολλές φορές το ισιωτικό από την ίδια τούφα.

Η λύση είναι να ρυθμίσεις το ισιωτικό στους 170-180 βαθμούς (ίσως και πιο χαμηλά αν τα μαλλιά είναι πολύ λεπτά) και να το περνάς σε μια τούφα που να μην ξεπερνά τα 5 εκατοστά. Με αυτή τη μέθοδο όχι μόνο θα προστατεύσεις τις άκρες των μαλλιών σου αλλά θα ολοκληρώσεις τη διαδικασία πιο γρήγορα και το αποτέλεσμα θα διαρκεί περισσότερο.

Τέλος, μην ξεχνάς να ψεκάζεις τα μαλλιά σου με ένα ειδικό σπρέι που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα του σεσουάρ και των συσκευών hair styling.

Elnett Satin Heat Styling Spray της L' Oreal Paris

Elnett Satin Heat Styling Spray της L’ Oreal Paris