Πολλές από εσάς έχετε ήδη κάνει τις πρώτες βουτιές κι όπως κάθε χρόνο πολλές γυναίκες αισθάνονται άβολα πριν βγουν στην παραλία. Η αλήθεια είναι πως αν δεν βρίσκονταν ταυτόχρονα τόσοι άνθρωποι στο ίδιο μέρος με την ίδια ενδυμασία, θα αισθανόμασταν πως εμφανιστήκαμε δημόσια με τα εσώρουχα μας.

Αυτή η μεγαλύτερη προβολή του σώματός μας μάς φέρνει αντιμέτωπες με μερικές από τις μεγαλύτερες ανασφάλειες μας κι αρκετές σχετίζονται με το απόλυτο γυναικείο σύμβολο, το στήθος. Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για να επιλέξετε το μαγιό που θα κολακεύει το στήθος σας:

Γυναίκες με μικρό στήθος:swimwear-floral-ruffles

Bikini top με φραμπαλάδες, βολάν, πτυχώσεις, κρόσσια είναι τέλεια για γυναίκες με μικρό στήθος ενώ στην αγορά κυκλοφορούν tops με ενίσχυση που είναι σταθερά και «μεγαλώνουν» το στήθος.

Γυναίκες με μεγάλο στήθος:big-bust-swimwear

Το bikini top με βαθύ V είναι το κατάλληλο για γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία προσπαθήστε να διαλέξετε ένα απλό ή κλασσικό σχέδιο που να μην περιλαμβάνει στολίδια, κεντήματα ή βολάν.

Το βολάν ωστόσο μπορείτε να το κρατήσετε για το κάτω μέρος του μαγιό καθώς ο extra όγκος στο κάτω μέρος λειτουργεί εξισορροπιστικά με το πάνω ενώ μπορείτε να επιλέξετε κι ένα ολόσωμο μαγιό με V ντεκολτέ.

Και να θυμάστε να αγαπάτε το στήθος σας ασχέτως αν είναι μεγάλο ή μικρό, όλα τα άλλα διορθώνονται με το κατάλληλο styling 😉