Αυτό είναι το Top 3 του φετινού GNTM! Αν και η φετινή σεζόν του GNTM 4 δεν καταφέρνει να συναντήσει τα νούμερα τηλεθέασης της προηγούμενης, το κάθε επεισόδιο συνεχίζει να δημιουργεί αγωνία και ένταση. Όσο εμείς βλέπουμε στους δέκτες μας την τελική δεκάδα του φετινού κύκλου, τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί με τους 3 φιναλίστ να έχουν οριστικοποιηθεί. Μάθαμε ποιοι είναι και μοιραζόμαστε μαζί σας την πληροφορία. Δείτε ποια είναι τα ονόματα των φετινών παικτών που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό, παρακάτω.

Παρά τα διάφορα άλλα spoilers που μιλούν για διαφορετική τελική πεντάδα, εμείς μάθαμε ποιοι είναι οι top 3 που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο σπίτι του GNTM 4 και κάνουν τα τελευταία τους γυρίσματα. Θα ξανά συναντηθούν στα μέσα Δεκεμβρίου οπότε και θα γίνει ο μεγάλος τελικός, ζωντανά, ως είθισται.

Σε αντίθεση με τον περσινό τελικό, όπου είχαμε δύο παίκτες από τις επιστροφές, οι φετινοί είναι όλοι εδώ από την αρχή του διαγωνισμού.

Πρόκειται για τους: Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Κωνσταντίνο Τσαγκαράκη και Όλγα Ντάλλα.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι είχαν σταθερά καλή πορεία σε όλον τον διαγωνισμό, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Και οι 3 τους έχουν πάρει την καλύτερη φωτογραφία και δέχονται σχεδόν σε κάθε πλατώ θετικά σχόλια από τους κριτές για τις επιδόσεις τους.

Αναμένεται μόνο να μάθουμε την τελική ημερομηνία του live τελικού τον Δεκέμβριο, ώστε να δούμε ποιος από τους 3 παίκτες θα καταφέρει να «στεφθεί» νικητής του GNTM 4.