Η ανακαίνιση και η σχεδίαση του νέου σου σπιτιού είναι κάτι το συναρπαστικό. Βέβαια η δυσκολία σε όλο αυτό έρχεται όταν πρέπει που να αποφασίσεις τι θα αγοράσεις και που θα το τοποθετήσεις. Αυτό όχι μόνο θα σου κοστίσει αρκετό χρόνο αλλά φυσικά και χρήματα. Και όμως η λύση έρχεται μέσα από 3 φανταστικά apps που ήρθαν για να σε βοηθήσουν και να πάρεις ιδέες φτιάχνοντας το πιο όμορφο και cozy σπίτι για να χαρείς με την οικογένεια σου ή την παρέα.

Pinterest – Το πρώτο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Pinterest αφού μέσα μπορείς να βρεις ότι μπορείς να φανταστείς από πρωτότυπες ιδέες για όλα τα δωμάτια αλλά φυσικά και μοναδικές diy λύσεις για να διακοσμήσεις τον χώρο σου. Επέλεξε από το search την ενότητα που εσύ επιθυμείς και απλά απόλαυσε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μελλοντικό σου σπίτι.

Home Design 3D – Είναι μιοα από τις πιο ωραίες εφαρμογές σχεδιασμού για το σπίτι. Αν παλιά έπαιζες Sims τότε να ξέρεις πως θα γίνει το αγαπημένο σου  αφού μπορείς να σχεδιάσεις σε 2D ή 3D! Μπορείς επίσης να προσθέσεις αντικείμενα και να το διακοσμήσεις όπως εσύ επιθυμείς.. Όταν τελειώσεις θα έχεις έτοιμο το σπίτι των ονείρων σου.

MyPraktiker – Η Praktiker Hellas, εξελίσσει για ακόμη μία φορά τις υπηρεσίες της με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία των πελατών της, παρουσιάζοντας το νέο της πρόγραμμα επιβράβευσης ‘‘myPraktiker’’. Επενδύοντας σταθερά στην εμπειρία Praktiker, η εταιρία ανέπτυξε ειδική εφαρμογή, το myPraktiker, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται η πρόσβαση στο πρόγραμμα για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών. Αναπτύχθηκε με στόχο να παρέχει προσωποποιημένες υπηρεσίες, με τον πιο σύγχρονο τρόπο, καθώς και αποκλειστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις επιλογές των χρηστών. Με το myPraktiker App οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα με πολύ εύκολο τρόπο να καταχωρούν τις προτιμήσεις τους, να λαμβάνουν προσωποποιημένες ενημερώσεις για αποκλειστικές προσφορές και να ενημερώνονται πρώτοι για ό,τι νέο κυκλοφορεί από την Praktiker. Ακόμη, στο App υπάρχει ειδική κατηγορία αφιερωμένη στα καταστήματα, όπου τα μέλη μπορούν να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα πληροφορίες για το κατάστημα που επιθυμούν καθώς και αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης μέσω interactive χάρτη. Ακόμη, με λίγα μόλις click μπορούν να βρουν οτιδήποτε σχετίζεται με τις συναλλαγές τους, όπως επιστροφές, αποδείξεις και τιμολόγια από προηγούμενες αγορές και τα κουπόνια που έχουν κερδίσει. Οι αγορές που πραγματοποιούν αποθηκεύονται και ισχύουν και ως εγγύηση, χωρίς να χρειάζεται να υποδείξουν στο κατάστημα το φυσικό παραστατικό σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μέσω του myPraktiker App οι χρήστες συμμετέχουν αυτόματα στο πρόγραμμα συγκέντρωσης πόντων και επιβράβευσης με τις αγορές τους. Οι πόντοι προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό του χρήστη, έπειτα από κάθε αγορά, χωρίς τη χρήση κάποιας κάρτας καθώς τα μέλη αναγνωρίζονται με τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

 

Πρόγραμμα πόντων

›          Για κάθε €1 αγορών, κερδίζουν 10 πόντους, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε ευρώ στις αγορές τους στα καταστήματα Praktiker, αλλά και στο praktiker.gr

›          Κάθε νέο μέλος κερδίζει αυτόματα με την εγγραφή του 250 πόντους

›          Κάθε μέλος κερδίζει 150 πόντους ως δώρο για τα γενέθλιά του

 

Προνόμια μελών

›          Αποκλειστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις μόνο για μέλη

›          Ενημέρωση πριν από όλους για ό,τι νέο κυκλοφορεί

›          Πολιτική επιστροφών μέχρι και 60 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς

 

Τα μέλη του myPraktiker μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές όπως διπλασιασμό πόντων, δώρο πόντους με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων και έκπτωση σε διάφορες προϊοντικές κατηγορίες, όπως αναλυτικά αναφέρονται στα τρέχοντα φυλλάδια προσφορών.